Duško pozvao Vranješa i brutalno mu zapretio: Zaboravi na Jelenu!

Autor: Alo.rs

Zabava

22.01.2019

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agoniji pop zvezde Jelene Karleuše nema kraja.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes/instagram.com/karleusastar
Ognjen i Jelena...

Nakon što je njen bivši ljubavnik Ognjen Vranješ objavio prepiske sa njom, kao i porno-fotografije koje mu je slala, mala od skandala je pokušala da se obračuna kako sa njim, tako i sa medijima u Srbiji putem društvenih mreža. Kada joj to nije pošlo za rukom, spakovala je kofere i otišla za Kinu kod supruga Duška Tošića, kako bi ispeglala situaciju.

Duško je, ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, oprostio preljubu, a da li je i zaboravio, to samo njih dvoje znaju. No da mu nije svejedno zbog toga što je njegova žena okarakterisana kao ljubavnica, potvrdio je izvor blizak fudbaleru, koji tvrdi da Tošić nema mira zbog te situacije.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Duško Tošić...

- Duško je poludeo kada se u medijima pojavila priča da mu je žena neverna. To je još i nekako mogao da proguta, jer je sve bilo na nivou rekla-kazala, međutim, kada su krenule fotografije i prepiske, to ga je dotuklo. Najviše ga je zabolela poruka u kojoj Jelena piše Ognjenu da Duška voli kao brata, te da među njima odavno ne funkcionišu stvari - kaže izvor i dodaje da je Tošić tada rešio da uzme stvar u svoje ruke i kontaktira s Ognjenom Vranješom.

- Muka mu je bilo što sluša da jedan Vranješ svakog dana proziva Jelenu i daje medijima njihove prepiske. Svestan cele situacije, kao i činjenice da ga je Jelena varala, ali da on želi da joj oprosti, pozvao je Ognjena i zapretio mu - kaže izvor i otkriva o čemu su pričali:

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ...

- Ognjen je pokušao da se posvađa sa Duškom, ali od njegovih uvreda nije mogao da dođe do reči. Tošić mu je poručio da zaboravi na Jelenu, da prestane da je spominje u medijima i da je ostavi na miru. Takođe mu je rekao da se pazi, te da ako ga nekada sretne na ulici pređe na drugu stranu - otkriva izvor blizak fudbaleru.

Navodno, Duško je ispričao svojoj ženi da je kontaktirao s Ognjenom, te da ubuduće mora da vodi računa o svom ponašanju ako želi da i dalje budu zajedno.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Duško, Jelena, Ognjen...

- Jeleni je ova situacija teško pala. S obzirom na to da joj uskoro izlazi album, da je pripremila ozbiljne spotove i da se konačno pomirila sa svim medijima u Srbiji, ovakav peh sebi nikako ne može da oprosti. Ipak, najvažnije joj je bilo da izgladi situaciju sa Duškom, a onda da redom rešava ostale probleme - kaže izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading