Karleuša nagazila Palmu dok se dopisivala sa Vranješom, a sada joj on brutalno odgovorio!

Autor:

Zabava

25.01.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša rešila je da se brani ćutanjem, te da ne priča o navodnoj prepisci sa Ognjenom Vranješom i golim fotografijama na kojima se po njegovim rečima ona nalazi!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Ipak, gotovo svakodnevno u javnost dospeju poruke koje je pevačica nekada slala fudbaleru sa kojim je bila u ljubavi. U jednom momentu je čak žestoko oplela i po Draganu Markoviću Palmi.

Naime, tokom dopisivanja s bosanskim fudbalerom, pevačica mu je poslala video sa Jutjuba, u kojem političar vežba sa karatistima. Beogradski mediji  prenose dalju prepisku:

- Ma, da li je moguće ovo?! - pitao je Vranješ Jelenu.

Ona je poslala smajlije, a potom ovo:

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/instragram.com/ognjen_vranjes
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

- Kako bih mu je**la mater - napisala je Jelena i dodala:L

- Bebo, hoću da me maziš sad i ljubiš.

- Pa, kako da te mazim, bebo?

- Ja sam najsrećnija kada sam sa tobom. Ja tebe volim - napisala je Jelena.

Dragan Marković Palma rekao je sledeće:

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dragan Marković Palma...

- Ja sam domaćin čovek i na bavim se temama kojima se bavi dotična gospođa. Ne interesuje me ona, nisam gledao te mladeže. Ja poštujem sve građane Srbije i nikada ne bih borilačku veštinu primenio na ženi. Tako da njena poruka će ostati suva da visi. Iskreno, nisam ja adresa da komentarišem šta govori dotična osoba, neka ona renda i rendiše, a ja ne znam šta to rendiše, pošto sam ja čovek sa sela i ne razumem taj termin - rekao je Palma.

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospeli u javnost. Jelena je sav sporni materijal nazvala montažom, dok je Ognjen Vranješ rekao da su bliski već dve godine, a Karleuša je u jednom obraćanju javnosti i pretila Vranješu.

Pevačica je u jeku afere otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića, gde su u porodičnom okruženju proslavili njegov rođendan, a zatim se u strogoj tajnosti vratila u Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marina

25.01.2019 09:25

Valjda će joj neko nekada začepiti pogana usta.

Radojko

25.01.2019 13:22

Rendisaljka rendiše. Javite se.