Svi znamo da nije montaža, obrukala si nas: Đurišićka napala Karleušu!

Autor: Blic.rs

Zabava

25.01.2019

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera u kojoj su glavni akteri Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ sada dobija novi epilog budući da pop divu, izgleda, ne podržavaju baš sve njene kolege. A najnovija svađa izbila je na snimanju "Zvezda Granda" kada je Snežana Đurišić prozvala Karleušu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sada je malo nervozna... Jelena Karleuša

- Sve je počelo kada je Snežana pred svima upitala Jelenu što joj je trebalo sve ovo sa Ognjenom. Karleuša se pravdala da je u pitanju montaža, ali Đurišićka je neumoljuvo poručila: "Daj bre, pa svi znamo da nije i obrukala si i sebe i sve nas”. Tada je Karleuša eksplodirala i vikala Popoviću da odmah skloni Snežanu kao i da neće da sedi pored nje - ispričao je očevidac koji je situaciji prisustvovao.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Iskritikovala Karleušu... Snežana Đurišić

- Pre nego što je došla Jelena, Saša je sugerisao ostalim članovima žirija da ne pominju aferu sa Vranješom, a nakon svađe između Snežane i Jelene on je pitao Đurišičku zašto ga nije poslušala - zaključuje očevidac.

Snezana Đurišić je pokušala da izvrda sa odgovorom i da odgovori na Karleušine uvrede, ali je za medije rekla pomirljivo:

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes/ST/D. LUKIĆ
Neki je brane, neki napadaju... Vranješ i Karleuša

- Ja bih volela da to ne pišete. Nije joj lako, nervozna je sada - kosnatovala je Đurišićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žile

25.01.2019 20:26

Bravo Snežana! Govori istinu i slobodno pričaj.