Sloba muva Daru Bubamaru!

Autor:

Zabava

26.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Slobodan Radanović Sloba nije ostao imun na vrele slike koleginice Dare Bubamare, koja je liniju dovela do savršenstva, a već danima iz Dubaija objavljuje provokativne fotografije u bikiniju.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Seksi Dara raspametila Radanovića

Naime, Dara je spakovala kofere i posle novogodišnjih praznika rešila da ode u toplije krajeve kako bi napunila baterije za predstojeće obaveze. Tokom odmora mislila je i na ljude koji je prate na društvenoj mreži Instagram, pa je rešila da ih ugreje izazovnim slikama. Atraktivna pevačica je dovela liniju do savršenstva, pa je za slikanje na plaži odabrala provokativan crni kupaći kostim koji je u prvi plan istakao sve njene atribute.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Voli starije cice... Sloba

Darini pratioci su ostali bez daha zbog njenih oblina, a među njima se našao i Slobodan Radanović, koji je odmah lajkovao sliku. Sloba je time dao do znanja da mu se sviđa pevačicina nova linija, ali i podgrejao višemesečne spekulacije da prema njoj ipak gaji neke simpatije.

Radanović nije odoleo Darinim oblinama, koje je istakla provokativnim crnim bikinijem

Podsećamo, Dara i Sloba zbližili su se nakon njegovog izlaska iz "Zadruge", kada je on otpočeo saradnju sa menadžerom koji i Bubamari ugovara nastupe. Pevačica je Radanoviću pružila podršku krajem novembra prošle godine na promociji njegove pesme "Kocka". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lidija

26.01.2019 04:21

Cista glupost.Bobu samo Kija zaista zanima

Stoja

26.01.2019 12:23

Ovo su sve stare slike.