Sloba ulazi u "Zadrugu 2"! Luna imala se*s s Markom, sada joj se vraća bivši!

Autor:

Zadruga

25.01.2019

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani konačno je uspela da izgradi stabilan odnos s jednim muškarcem, a sada bi ponovo mogla da se nađe na ivici nervnog sloma. Usred harmonične veze sa Markom Miljkovićem, Luna bi mogla ponovo da se suoči sa svojim bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A taman je izgradila stabilnu vezu... Luna i Marko

- Kreativni tim koji je zadužen za "Zadrugu" došao je na ideju da dovede Slobu da peva. Em što on pravi dobru atmosferu, em sve interesuje kako će se Luna ponašati kada ga vidi. Posebno će ljude zanimati kako će Marko da reaguje na Radanovića i odnos njegove devojke prema bivšem. Sloba je uvek spreman da produkciji izađe u susret jer ga za "Zadrugu" vezuju lepa sećanja, a i zahvalan je Pinku na svemu što su učinili za njega - kaže izvor blizak produkciji i dodaje da je ovo idealna prilika da blogerka shvati šta oseća.

RepublikaFoto: instagram.com/radanovic_sloba_fp
Da li će Luna reagovati burno na njegov dolazak...? Slobodan Radanović

- Ovo će za Lunu biti iskušenje i izazov kako bi shvatila da li je definitivno zaboravila Slobu. Radanović nema problem sa njom, on će se i njoj i Marku javiti, a uvereni smo da će i Luna biti drugačija, jer se vidi da je zaljubljena u svog dečka - kaže izvor.

Sloba nije hteo da komentariše ove navode, a ono što je poznato je da je on u novembru pevao u "Zadruzi", a Luna je tada doživela nervni slom. Kada je stigao na imanje, Sloba se samo rukovao s Lunom i pitao je: "Kako si", što je njoj zasmetalo. Ipak, tokom cele večeri blogerka nije mogla da ne obraća pažnju na bivšeg, a kada je on napustio rijaliti, počela je da jeca i plače u pabu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragi

26.01.2019 11:46

Šta će sada jadna li joj majka? Kome će se privoleti dragom?

Odgovori 14 5
Danko

26.01.2019 18:28

Sloba je jsuper mladić, samošteta jšto dozvoljava da gabivša kuravelka voda na lancu..... Slobo dozovi se pameti i ti više......

Odgovori 2 13