(VIDEO) Luna u haosu: Ovo je dokaz da se Marko samo igra sa njom?!

Autor: pink.rs

Zadruga

25.01.2019

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke. Emisija uveliko traje, pa je pušten klip u kome Dragana Mitar komentariše njen odnos sa Markom Miljkovićem nakon što je počeo vezu sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Ja kada sam ovde ušla bila sam bliska sa Markom. Sad je on sa Lunom. Imala sam pitanje u emisiji i ja sam odgovorila na to. Kad se završila emisija, rekla sam joj šta mislim iako nemamo neki odnos. Nervira me što sam ja spomenuta u priči. Otkad je sa njom, mi se ne družimo više. Rekla sam mu da mi je drago što su zajedno. Sa Markom sam pričala i on mi je rekao da za njega rijaliti počinje 15. januara. To mi se nije svidelo. Shodno tome, nisam baš oduševljena - rekla je Dragana Mitar, a onda je Marko rekao:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar

- Drago mi je što neko ovako normalan može da komentariše to. Taj datum se odnosio na zimu, jer ja ne radim neke stvari pre Božića. Tako uvek radim, tako je bilo u prošloj sezoni. Igrom slučaja se to između nas dogodilo 14. januara. Vezu sa Lunom smatram ozbiljnom - rekao je Marko, a onda je Luna odbila da komentariše Draganine navode.

Na kraju komentarisanja, Miljana Kulić je imala šta da kaže o Miljkoviću, pa se indirektno obratila Luni Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Miljković

- On igra igru ovde, znaju svi da me provocirao. Žao mi je Lune, ne želim da bude povređena. Kažem ti Luna sada, ovde te najviše volim, želim ti da budeš srećna, ne želim da te gledam u suzama - vikala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
StojkoV

25.01.2019 12:07

Lunjara kao policijski inspektor sprovodi istragu o Markovoj prošlosti.

Odgovori 12 2
Žika

25.01.2019 12:21

Vezu sa Lunom smatram ozbiljnom - rekao je Marko, a onda je Luna odbila da komentariše Draganine navode. ............................................................................ I zašto ovakav naslov?

Odgovori 13 0