Otkrivena tajna "zlatne ribice" Dragane Mitar: Zbog ovga muškarci ne mogu da joj odole!

Autor:

Zadruga

25.01.2019

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Dragana Mitar ne prestaje da fascinira narod zbog svog burnog ljubavnog života. Do sad je javnost mogla da sazna za njena 2 ljubavnika i muža Sinišu Dragutinovića!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Ona se trenutno povezuje i sa reperom Nenadom Aleksaićem Ša sa kojim je sve prisnija, a Zorica Marković dobila je zadatak Velikog šefa da ispita o čemu se zapravo među njima radi i da li postoje obostrane simpatije. 

Ša je progovorio o Dragani, ali i njenom bivšem ljubavniku Pavlu Jovanoviću, koji je takođe u rijalitiju. 

- Ja ne radim ništa pogrešno. On nam uopšte nije tema, ne spominjemo ga. To je samo ljubomora jer je on opsednut sa njom. Mogu da kažem samo jednu reč za stolom da ga pokopam, ali neću da ga miniram zato što nisam smrad. On ne može ništa za nju da kaže što njen muž ne zna. On je povređen muškarac. Postoji nešto što znam, ali neću da kažem - rekao je Ša, a onda je Zorica otkrila šta joj je Pavle jednom prilikom rekao u poverenju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

- Pitala sam ga šta je to tako posebno da je poludeo, on kaže da ona sedam puta doživi orgazam. On kaže da on legne, ona bude odozgo i čim je pipne ona ovlaži, bude jezero - ispričala je u poverenju Zorica šta je čula.

Da podsetimo, zadrugarka je jednom prilikom javno rekla da ima "zlatnu ribicu" zbog koje muškarci padaju na nju, te se postavlja pitanje da li je upravo njena mogućnost da 7 puta doživi orgazam najveći afrodizijak za muškarce koji su sa njom!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
StojkoV

25.01.2019 12:03

Nije ona rekorderka u Srbiji. Možda je rekorderka u Zadruzi. Kada će biti Zadrugovizija 3?