Zorica raskrinkala Draganu i Ša: Pišu poruke po jorganu i stolu!

Autor: pink.rs

Zadruga

24.01.2019

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković je među zadrugarima poznata kao neko ko pomno prati dešavanja u Beloj kući, a njenom oku ne promakne ni ono što kamera ne snimi. Ona je danas u Rajskom vrtu razvezla jezik i dala svoje mišljenje o svim parovima iz kuće.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

- Višnja i Aleksa, on nije hladan. Zerina hoće da umre bez Vlade, mada mislim da ona glumi. Ne znam šta da mislim o Luni i Marku. Toma mnogo utiče na njega. Luna je razmažena, on ćuti i ima svoj stav. Nešto mi se javlja da od toga nema ništa. Maja i Dorotea su mi simpatične, Maja je napala Marka Crnogorca. Videli smo da to Mini smeta, ljubomorna je. Rebeka i Petrući su mi čudni, veza bez veze, mada mi je to simpatično. Ana i David su jako srećni, meni je to prava ljubav - rekla je ona.

Zorica je progovorila i o najnovijim glasinama koje kruže među ukućanima da Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša gaje simpatije jedno prema drugom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

- Desna strana sobe je mirna, ali nam je tu došao Ša koji je bacio oko na Draganu Mitar. Ušao je u kazneni prostor. Pavle se sada nervira što su oni skroz približili krevete. Ša i Dragana pišu neke poruke po jorganu i stolu. Pišu o njenom mužu i Pavlu, Ša joj daje informacije da ju je Pavle za sve slagao - otkrila je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading