Otac je tukao i drogirao se pred njom: Aleksandra svoju sreću našla pored Davida, a onda je i on ostavio!

Autor:

Zadruga

25.01.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovanu zadrugarku Aleksandru Subotić život nije mazio uopšte!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreenpaparazzolov
Aleksandra Subotić

Naprotiv, problemi rijaliti zvezde su sve veći budući da sada mora da se stara ne samo o sebi nego i o petogodišnjoj ćerki Magdaleni.

Zbog stalnih problema sa porodicom i neraščićenih računa, ali i zbog namere da konačno uzme stvar u svoje ruke i sredi život, Aleksandra se verila sa Davidom Dragojevićem, kojeg je upoznala u rijalitiju, i prešla da živi kod njega u Novom Sadu. Nakon što je ona izbačena iz rijalitija, a on otpočeo vezu sa Anom Korać, bliži se dan kada će morati da napusti dom u kojem se trenutno nalazi. Iako o njoj i njenoj naslednici brine Davidova majka Biljana, ona će morati da ispoštuje volju sina, koji će po svemu sudeći novu snajku dovesti u kuću.

Iako je David rekao da više ne razmišlja o Aleksandri i da se skroz prepustio vezi sa Anom Korać, Aleksandra i dalje ostaje u njegovom domu sa ćerkom jer nema gde.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić

- Ja sam u vrlo nezgodnoj situaciji. Iako ne podržavam način na koji je David prekinuo vezu sa Aleksandrom i upustio se u novu, moram da kažem da on ima pravo na svoj život. Znam da mu je Aleksandra bila odana i da mu nikad ne bi uradila šta je on njoj. Aleksandra i Magdalena su kod mene i dalje. Ja sam ih jako zavolela. Aleksandri nimalo nije lako. Puštam je da sama odluči šta će i kako će da radi, pa i gde će da živi - rekla je Biljana Dragojević.

Aleksandrini roditelji Karađorđe i Ljuba takođe su učesnici rijalitija, gde svakodnevno vode pravi rat sa najbezočnijim uvredama i psovkama. Aleksandru je sve to mnogo pogađalo i u više navrata je rekla da je nijedno od njih ne zanima.

- Ne zanima me niko od moje porodice, jer za mene nisu bili tu kad je trebalo. Ne zanima me ni šta pričaju, ni šta rade - rekla je Aleksandra za "Blic" po izlasku iz rijalitija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

Osim povremenih objava na Instagramu, Subotićeva se ne oglašava javno, a izvor kaže da je očajna i da joj se situacija u kojoj se nalazi čini beznadežnom jer ne može da se vrati u kuću u Kaluđerici zbog loših odnosa sa familijom, ali i zbog straha za svoj i ćerkin život jer je jesenas na njihovu kuću bačena bomba.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić

- Ona baš nema sreće. Dete je imalo nesrećno detinjstvo sa roditeljima koji su se stalno svađali. Karađorđe je proveo pola života po zatvorima dok su mu deca rasla, a Ljuba išla svojim putem. Od oca je Aleksandra doživela i nasilje i gledala ga kako se drogira, to je i pričala u rijalitiju - kaže Aleksandrina rođaka, koja želi da ostane anonimna.

Da Aleksandra ne zna šta će da radi i da je u teškom psihičkom stanju govore snimci emisije "Paparaco lov", na kojima se vidi kako bezvoljno hoda. U jednom trenutku ona sa Biljanom odlazi u vrtić po Magdalenu, ali zaboravlja da zatvori kapiju, zbog čega Davidova mama izlazi iz auta da bi to uradila. Po devojčicu u vrtić je takođe otišla Biljana, koja ju je kada su stigli kući izvela iz auta dok Aleksandra pored njih nemo hoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Bibi

25.01.2019 11:19

Napokon neko da realno prikaže situaciju, devojci je jako teško.

Odgovori 20 5
Časlav

25.01.2019 14:15

@Bibi - Ona je sama kriva za te teškoće. Ona i njena luda glava. Sada joj nema pomoći.

Odgovori 13 3
Dijana

25.01.2019 15:09

@Bibi - Sama je sebe stavila u tešku situaaciju.

Odgovori 13 3
Žika

25.01.2019 12:01

Gledali smo kako Aleksandra 3 meseca stalno laže. I ovo je isto tako slagala. Ona živi u lažima.

Odgovori 22 3