HITNO HOSPITALIZOVANA MILJANA KULIĆ! Urgentno napustila Elitu zbog ugroženog zdravlja

Autor:

Zadruga

26.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urgentno napustila Elitu zbog ugroženog zdravlja!

HITNO HOSPITALIZOVANA MILJANA KULIĆ! Urgentno napustila Elitu zbog ugroženog zdravlja

Foto: ST/Petar Divac, youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Miljana Kulić, danas je hitno prebačena u Urgentni centar zbog nesnosnih bolova u stomaku. Prema informacijama koje su dostupne, Miljana je odmah upućena na pregled kod hirurga kako bi se utvrdio uzrok njenih tegoba.

Kako se dalje navodi, po dolasku u Urgentni centar, Miljana je stavljena pod nadzor medicinskog osoblja, gde će biti podvrgnuta detaljnim pregledima kako bi se utvrdio uzrok njenih bolova u stomaku. Njeno zdravstveno stanje pažljivo se prati, a lekari će preduzeti sve neophodne korake kako bi joj pružili odgovarajuću medicinsku negu, piše Informer.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić završila u bolnici

Podsećanja radi, Miljana Kulić se tokom prethodne noći našla sama u izolaciji, te ničim izazvala počela da peva pesme koje bi mogle da isproviciraju Janjuša, međutim, kako bivši košarkaš ove nedelje provodi vreme u kući Odabranih, postavlja se pitanje kome se Kulićeva obraćala, s obzirom na to da je u tom periodu prostorije za izolaciju i rehabilitaciju bile prazne.

Kako navode korisnici društvenih mreža, Miljana je ponovo pomešala terapiju sa alkoholom, a mnogi su se izbezumili i zbog njenog pogleda dok je pevala i dozivala "Jaška".

Republika

Foto: printscreen/instagram

Uznemirujući snimak Miljane Kulić

"Ova opet pomešala terapiju sa alkoholom", "Kreću šifre, evo su sve na delu", "Ljudi moji, pogledajte joj pogled, ovo je jezivo", "Milja opet krenula po starom", "Ide ova kuća uskoro", "Pa, Janjuš je u Odabranima, džaba peva", "Ona peva zidovima", "Njoj nije dobro, treba joj stručna pomoć", samo su neki od komentara ispod klipa koji je osvanuo na internetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
EJMI

29.04.2024 08:48

MITROVIC JE JAKO HUMAN, POJACAJTE JOJ PIVO I ALKOHOL MOZDA VAM PORASTE REJTING. SRAMOTA STA RADITE SA BOLESNOM ZENOM?