MILJANA STRPANA U ZATVORSKU LUDNICU: U Eliti saopštena odluka SUDA, naloženo hitno LEČENJE!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica uživo u programu!

MILJANA STRPANA U ZATVORSKU LUDNICU: U Eliti saopštena odluka SUDA, naloženo hitno LEČENJE!

Foto: Shutterstock, pink

Tokom prethone večeri u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijević u emisiji "Izbacivanje", aktuelna učesnica Miljana Kulić je progovorila o sudskom sporu koji je protiv nje pokrenuo Marko Đedović, nakon incidenta koji se dogodio u trećoj sezoni rijaliti šou-programa "Zadruga". Đedović je, podsećanja radi, tužio Kulićevu zbog fizičkog napada u kojem ga je bubicom udarila u glavu, uzrokujući mu teške povrede koje su zahtevale hitnu medicinsku pomoć, a zatim i ušivanje.

Miljana je otkrila detalje tokom suđenja, bacajući svetlo na ovaj kontroverzni događaj. Đedović je navodno izjavio da nikada neće dozvoliti da Miljana ide u bolnicu zatvorenog tipa, te da je čak pokušao da je smesti u zatvorsku ludnicu. On je, prema Miljaninim rečima, bio uporan u svojoj želji da je zatvori, čak i pred sudom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić saopštila odluku suda

- Đedović je stalno govorio: "Nikada neću dozvoliti da ti ideš u bolnicu zatvorenog tipa, povući ću tužbu, Marija želi da te smesti u zatvorsku ludnicu". Međutim, bili smo na sudu Matora, Đedović i ja i on je rekao da ne pristaje na odluku suda. Sud je odredio lečenje na slobodi jednom mesečno. On je tražio da mene, samohranu majku, zatvore u zatvorsku ludnicu! Hteo je jednu majku da zatvori, da nikada ne mogu više da uđem u rijaliti da zaradim za svog sina. Haos je bio u sudnici - pričala je Miljana tokom intervjua sa Tanasijevićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić ide u zatvorsku ludnicu?

Podsećanja radi, Marko Đedović po povratku u "Elitu" odmah je naišao na Miljanu Kulić, sa kojom je ponovo žestoko zaratio. Miljana je samo čekala da se Đedović vrati kako bi nastavila da ga progoni. Želeći da istakne sebe kao žrtvu, Miljana je prišla Đedoviću i počela da mu dobacuje sve vreme, dok je on šetao Belom kućo.

Samo da ti kažem nešto, ja ću umreti pre moje majke, pa neću biti živa da doživim to što ti pričaš za nju - rekla je Miljana Đedoviću.

Nakon toga, Đedović po izlasku iz Bele kuće je prišao Miljani i poručio joj nešto što bubica nije uspela da zabeleži, ali je to Miljanu dovelo do suza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
janko

22.04.2024 11:53

Ona nije normalna.Nuju trea godinama lečiiti. Za koje dete ona a zarai, sem droge i alkohola, ijančenja /Zola primer/, menjanje artnera. Potom ona ima neontroiane intimnosti pred elomsobom u Zadruzi. Vredja,najprljavije pljuje sve. Umislila je da je zvezda, a jedina stina je a je bolesna. POod hitno lečenje izaujte je iz Zadruge. Ona je bruka i sramota ženskog roda.

Odgovori 19 4
Toliko

27.04.2024 18:53

Manite vi sudbi njeno ocigledno ludilo. Tu se jedino racuna misljenje gazda Zeljka.bdok on bude smatrao da nanjoj moze da zaradjuje, sedece ta u Elitema da zaglupljuje naciju.

Stojan

30.04.2024 14:54

Miljana psihijatrijsij slučaj Pod hitno je hospitalizoati i zabraniti ponovni ulazak u Elitu. Ovo je skandal ! Njeno ponašanje je grozno, drsko, nevaspitano, beskrupulozno van zravog razuma. Jednostavno ona nije za kolektiv.Izbaciti je pod hitno Ne vraćati je iz Ludare, već nakon dijagnoza koje ima odrediti adekvatnu terapiju i proslediti je porodici na dalju brigu.Ako nisu u mogućnosti neka je ostane u ludari doživotno, a ne da "pegla" i maltretira čitavu Srbiju. Mitroviću, dozovi se više pameti, ona će ubiti na kraju nekoga u Elitii. Bez trunke morala, mozga je. Neuračunljiva ...težak slučaj...