OPET ĆE DA RADI METLA: Jokić već zasukao rukave, a pomogla mu NBA legenda

Autor:

Sport

26.04.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čarls Barkli simbolično dočarao šta se sprema Lebronu Džejmsu i Lejkersima.

OPET ĆE DA RADI METLA: Jokić već zasukao rukave, a pomogla mu NBA legenda

Foto: Tanjgu/AP

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su impresivnu treću pobedu u plej-ofu protiv Los Anđeles Lejkersa, nakon preokreta koji je rezultirao konačnim rezultatom 112:105. Uz to, srpski košarkaš Nikola Jokić je još jednom briljirao na terenu, gotovo ostvarivši tripl-dabl. Njegova izuzetna igra bila je ključna u trijumfu Denvera, dok je Lebron Džejms doživeo neuobičajen niz poraza od ovog tima.

Nakon jedanaest uzastopnih neuspeha protiv Denver Nagetsa, Los Anđeles Lejkersi suočavaju se sa izazovom koji do sada nisu doživeli. Ovaj negativni niz postao je glavna tema među navijačima, a posebno je intrigantno što je Lebron Džejms prvi put doživeo deset uzastopnih poraza od istog tima. Ova činjenica dodatno ističe dominaciju Denvera nad Lejkersima u poslednjih nekoliko susreta.

Nakon meča, legendarni Čarls Barkli je na svojevrstan način demonstrirao trenutno stanje u Lejkersima. Simbolično, Barkli je u studiju uzeo metlu i očistio patos, aludirajući na to kako izgledaju dueli između Nagetsa i Lejkersa. Ova gesta postala je zapažena i postala je tema diskusija među ljubiteljima košarke. Međutim, ništa neobično imajući u vidu da je trenutno u seriji 3:0 za Nagetse, a da je Denver prošle sezone "ometlao" Lejkerse u finalu Zapada NBA lige i posle osvojio šampionski prsten.

 

 


Sve u svemu, sjajna igra Nikole Jokića i Denver Nagetsa, kao i kontinuirani neuspesi Lejkersa, obeležili su ovaj meč i dodatno zakomplikovali situaciju u plej-of seriji. Navijači sa nestrpljenjem očekuju nastavak ovog uzbudljivog duela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading