JOKIĆ I POSLE MEČA ZAPALIO HALU: Neverovatno, neverovatno, neverovatno

Autor:

Sport

23.04.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola biranim rečima pričao o saigračima i navijačima.

JOKIĆ I POSLE MEČA ZAPALIO HALU: Neverovatno, neverovatno, neverovatno

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Lejkerse nakon dramatične završnice rezultatom 101:99 u okviru drugog meča plej-ofa NBA lige. Tim iz Kolorada je poveo sa 2:0 u seriji koja se sada seli u Los Anđeles.

Srpski centar, Nikola Jokić postigao je novi tripl-dabl uz učinak od 27 poena, 20 skokova i 19 asistencija. Osim Srpskog reprezentativca u Denveru su pogađali i Porter koji je imao 22 poena uz devet skoka i jednom asistencijom i Džamal Marej uz 20 poena, tri skoka i pet asistencija. U redovima Lejkersa najefikasniji je bio Entoni Dejvis sa 32 poena, 11 skokova i dve asistencija, slede ga Lebron Džejms sa 26 poena, osam skoka i 12 asistencija i Rasel koji je ubacio 23 poena, uz tri skoka i šest asistencija.

Foto: Tanjug/AP

Dominirao pod košem: Nikola Jokić

 

Imajući sve ovo u vidu, ne čudi da je Džoker blistao posle velikog trijumfa. On se posebno osvrnuo na koš Džamala Mareja, koji je u poslednjoj sekundi pogodio za pobedu.

Bilo mu je potrebno malo vremena da se zagreje. Pogodio je takav šut hiljadu puta. Verujemo u njega, čak i kada mu ne ide. Odbrana u poslednjoj četvrtini, zapravo u celom drugom poluvremenu je bila neverovatna. Timski smo igrali neverovatno. Publika je bila uz nas i kada smo gubili sa 20 razlike, tako da ljudi hvala vam, lepo je igrati pred ovakvim navijačima - rekao je Jokić i izazvao oduševljene u hali, a onda ih opet pohvalio:

- Naši navijači, neverovatno, neverovatno, neverovatno.

Naredna utakmica između LA Lejkersa i Denvera igra se u noći četvrtka i petka u 4.00 ujutro po srpskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading