Besnela u prvoj emisiji Zvezda granda! Karleuša vikala: Biće krvoprolića!

Autor:

Zabava

26.01.2019

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak emisije "Zvezde Granda" u kojoj se Jelena Karleuša prvi put pojavila nakon skandala sa Ognjenom Vranješem, emituje se večeras, a pop diva je neraspoloženje pokazala kao nikada do sada.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda
Vidno iznervirana... Jelena Karrleuša

Jelena je i pre snimanja bila vidno napeta, a u toku nastajanja emisije svu nervozu je istresla na takmičare:

- Ja ću biti surovo iskrena kao i uvek. Ti si meni jako simpatičan, sladak si dečko. Dve stvari večeras nažalost nisu dobre. Ja znam sve Marijine kandidate mislim da si jedan od lošijih, ja u tebi ne vidim nekoga ko će biti zvezda. Nemoj da se ljutiš, ali to je to. Nula od zvezdane prašine - kazala je Jelena odmah na početku i svima stavila do znanja da je loše volje, ali i drugim članovima žirija sugerisala da ne štede nikoga od njenih takmičara.

Foto: Estok/Miloš Rafilović
Na snimanje donela i lekove...

- Od sada seča knezova! Biće najviše krvoprolića kod mojih takmičara, ali isto tako želim da i moje kolege budu surovo iskrene prema mojim kandidatima - kazala je Jelena na kraju. 

Podsećanja radi, na snimanje ove emisije Jelena je došla pre šest dana direktno iz Kine, a u rukama je držala lekove. U toku prvog snimanja, navodno je došlo i do svađe između Snežane Đurišić i nje, a pop diva je bila i vidno nervozna pa je sve vreme vrtela olovku i konzumirala vino. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saška

27.01.2019 09:47

Krljeuša bi da seče glave i vrši krvoproliće. Dželat nam ne treba.

Odgovori 11 0