Karleuša spremala spektakl u Areni, pa počela da plače na probi!

Autor: Alo.rs

Zabava

27.01.2019

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša sprema se za za dodelu nagrada "MAC", na kojoj bi trebalo da izvede ozbiljan performans 29. januara u "Štark Areni", međutim čim je stigla na prvu probu, kako otkrivaju prisutni, pevačica je doživela nervni slom.

RepublikaFoto: e-stock agency
Žestoko se posvađala s Duškom... Jelena

Karleuša se, kako tvrde očevici, po dolasku na probu posvađala sa suprugom Duškom Tošićem koji ju je pozvao telefonom:

- Jelena je pre dva dana došla sa svojim menadžerom na prvu probu i bila je veoma raspoložena. Pevušila je, nije skidala osmeh sa lica i svima je pričala kako je sa Duškom u super odnosima i da će prebroditi ovu krizu. Takođe, čim je stigla, zahtevala je od organizatora da budu efikasni i brzi pošto je njenoj majci rođendan i želi da ga proslavi uveče. Međutim, posle sat vremena Jelenu je pozvao suprug, a sudeći po njenom izrazu lica, nije joj saopštio lepe vesti- otkrio je izvor koji je bio u tom trenutku pored dive i čuo šta su supružnici pričali.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastaarr
Sprema ozbiljan performans... Jelena

- Čim se javila, on je počeo da viče na nju, a ona je prvih nekoliko minuta samo ćutala. Razgovor nije dugo trajao, ali se videlo po Jeleninoj reakciji da vesti nisu dobre i da je ona na ivici suza. Kada je videla da je svi gledaju, sklonila se u stranu i počela je da viče u slušalicu, ali i da plače. Nije bilo prijatno, a svi su znali da joj se ne piše dobro čim je tako reagovala. Vratila se uplakana i histerično je vikala da mora da napusti probu i da ne zna da li će moći više da dolazi. Kao munja je izjurila, a dok je izlazila, pričala je menadžeru da ne zna kako će dalje i da ne može više da trpi presiju i Duškove napade. Organizatori su ostali u čudu, nisu znali kako da reaguju, ni šta se zapravo desilo. Kolege su se domunđavale i komentarisale Jelenino ponašanje, a na sve načine su pokušavale da shvate šta je to malu od skandala toliko potreslo da je plakala na sav glas pred svima- rekao je u razgovoru izvor i objasnio:

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ipak nisu izgladili odnose...? Duško i Jelena

- Duško je nakon porno-skandala odlučio da ostane u braku sa Jelenom, ali ju je uslovio da sve mora da demantuje i da ne pravi nikakve glupe i nepromišljene poteze. Povukao se u Kinu i tamo je bio miran, međutim, pošto je skandal dobio svetske razmere, vest da je njegova supruga neverna stigla je i do Kine. On je poludeo kada su kineski mediji počeli da pišu o prevari njegove supruge i da prenose u celosti poruke koje je razmenjivala sa njegovim mlađim kolegom. Ovaj skandal je narušio Duškovu reputaciju, a fudbaler se uplašio da to ne utiče na njegov ugovor, koji bi trebalo da mu donosi osam i po miliona evra godišnje i da traje do 2021. godine. On je zahtevao od Jelene da se odmah pokupi i dođe kod njega kako bi odlučili šta će biti sa njima. Njoj je to veoma teško palo, jer od kada se sve ovo desilo stalno trpi psihička zlostavljanja i ucene od Duška, a to veoma teško podnosi- otkrio je dobro obavešten izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading