Duško odlepio za Slobinom snajkom: Slao joj perverzne poruke!

Autor:

Zabava

29.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug pop dive Jelene Karleuše fudbaler kineskog Gvangžua Duško Tošić pre izvesnog vremena slao je lascivne poruke snajki pokojnog predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića Milici Gajić.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Duško Tošić

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Tošić je od malih nogu bio očaran Milicom, a nakon što ga je pre nekoliko godina prijatelj upoznao s njom, Duško je počeo da joj se udvara iako je u to vreme ona bila u vanbračnoj zajednici sa Markom Miloševićem, a on uveliko u braku sa JK.

Fudbaler je napisao Milici: Bila si deo mnogih dečačkih snova! Ti si žena koja je kao vino

RepublikaFoto: printscreen
Snajka Slobodana Miloševića

- Duško je odmalena bio očaran Milicom Gajić. Stalno je gledao dnevnik ne bi li nju video budući da je u to vreme Sloba bio na vlasti. Sudbina se poigrala, pa se pre nekoliko godina u jeku popularnosti upoznao sa Milicom na jednom privatnom slavlju. Čim ju je spazio, rekao je drugu da ga upozna sa njom, a pošto Jelena zbog nastupa nije bila s njim, Duško nije mogao da se suzdrži već joj je odmah uputio komplimente: "Velika mi je čast da te upoznam. Bila si deo mnogih dečačkih snova! Ti si žena koja je kao vino, odlično izgledaš." Ove izjave su šokirale Milicu - otkriva komšija Duška Tošića iz njegovog rodnog sela Orlovat nadomak Zrenjanina i uverava da je Tošić ubrzo nabavio Miličin broj telefona.

- Duško je odmah nakon što je upoznao Milicu nabavio njen broj. Odmah posle proslave poslalo joj je poruku u kojoj joj je napisao da ne prestaje da misli na nju. "Očaran sam! Nijedna žena me nije oborila sa nogu kao ti. Osetio sam da sam i ja tebi simpatičan. Siguran sam da bismo bili dobitna kombinacija", napisao je Tošić Milici. Međutim, ona mu se samo zahvalila na komplimentima, a nakon što je on nastavio da joj piše, rekla mu je da nije raspoložena za njegovo nabacivanje - uverava izvor i ističe da je Duško tada odlučio da Milicu iznenadi poklonom.

- Duško nije mogao da preboli što Milica ne reaguje na njegovo udvaranje, ali je ipak odlučio da joj pošalje poklon. On joj je poslao korpu sa 101 ružom i porukom: "Za sve što ti treba, tu sam. Voleo bih da se vidimo." Njegova poruka ju je pozitivno iznenadila, ali je ipak odlučila da mu pokaže odbojnost, pa mu je odgovorila da sa sinom pronalazi mir u Požarevcu, gde trenutno živi - ističe naš sagovornik i uverava da Tošić nije želeo da odustane uprkos tome što ga je Gajićka na kulturan način odbijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading