Šerifovićka: Takmičari postaju prosečni tezgaroši!

Autor: D. L.

Zabava

30.01.2019

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica i članica žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" Marija Šerifović otkriva za Srpski telegraf da je razočarana manjkom entuzijazma među učesnicima u ovoj sezoni.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Marija Šerifović

Naime, pevačica ističe da je potrebno da takmičari sa mnogo više elana pristupaju muzici ako misle da imaju uspešnu karijeru.

 Marija: Pevači se ne trudne, zato i postaju prosečni tezgaroši

- Primetila sam da su ovogodišnji takmičari baš ravnodušni kad su im karijere u pitanju. Od momenta kad se prvi put pojave na sceni "Granda" trebalo bi da znaju da im je svaki minut šansa da ostave neki trag i da razmišljaju unapred koji im je sledeći korak. Mislim da se ne trude dovoljno oko karijera, a ranije nije bilo tako. Zato sada imaju samo trenutku popularnost dok šou traje, a kasnije ih nigde neme i nigde ih ne vidite. Svi odu u prosečne tezgaroše - rekla je Šerifovićka, pa je potom dodala:

- Sa druge strane, do pre nekoliko godina su se izdvajali kvalitetni pevači koji do danas imaju lepe karijerice samo zbog toga što su unapred znali šta žele od svega ovoga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading