Ispovest Lune Đogani nakon raskida sa Markom: Nema ništa od pomirenja!

Autor: pink.rs

Zadruga

30.01.2019

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne večeri došlo je do žestokog sukoba između Marka Miljkovića i Bore Santane u koji se umešala Luna Đogani, što je Miljkoviću i te kako zasmetalo, te joj je prebacio zbog toga.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Blogerka je bila neraspoložena zbog ove situacije te je odlučila da prespava kod Sava Perovića što je Miljkovića dovelo do ludila, te ju je izvređao i pobacao sve njene stvari. 

Njih dvoje ceo dan nisu razgovarali, a Đoganijeva je rešila da stavi tačku na vezu sa Miljkovićem posle svih uvreda. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- To je glupost koja je dokazala da nas dvoje nismo jedno za drugo. Bila je žurka, on je bio nervozan, jer mu kocka nije išla. Nastao je sukob između njega i Bore, jer je on nečime udario njega po faci i ja sam tu skočila i umešala, gde je on skočio na mene i sklonio me. Ja sam legla da spavam, bila sam nervozna i otišla do Sava da porazgovaram jer mi je bilo teško... Nastale su uvrede koje mi nijedan muškarac nije izgovorio. Čak i muškarac koji me je najviše povredio mi to nije rekao - ispričala je Luna i dodala: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

30.01.2019 17:32

Ispričala je svoju priču. Dati mogućnost i Marku da ispriča svoju istinu.

Odgovori 23 4
Acko

31.01.2019 15:21

Ona ne želi ni da razgovara o svadji. Ona ne želi pomirenje. A kuka, plače i zapomaže u kupatilu. Olako raskinuli. Da li je tu bilo ljubavi?