Mikija hapse u "Zadruzi"!

Autor:

Zadruga

30.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić javnosti je poznat po nasilnom ponašanju u rijaliti-programima, a poslednji sukob koji se završio fizičkim okršajem doći će mu glave. Kako Srpski telegraf saznaje, Mikija će policija izvesti iz "Zadruge" zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje zato što je Mariju Kulić polio vrelim čajem, od čega je zadobila opekotine po vratu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

Naime, Marija i Miljana Kulić posvađale su se pre tri dana sa Mikijem u dvorištu imanja u Šimanovcima, a verbalni okršaj poprimio je ozbiljnije razmere nakon što je Miki rešio da nasrne na Mariju. Nakon što ju je polio vrelim čajem, Đuričić je javno priznao da je ciljano to uradio kako bi napustio rijaliti.

- Polio sam je namerno, hoću da izađem. Ne mogu više da trpim stoku i polusvet. Ove dve žene su za lečenje - ponavljao je tada Miki drugarici Suzani Perović.

Advokat: Treba da reaguje tužilaštvo po službenoj dužnosti i da saslušaju učesnika u svojstvu osumnjičenog

Nakon žestokog incidenta koji se desio u programu uživo u sitne sate, Miljana i Marija su dozivale policiju i pomoć i zahtevale od produkcije da Đuričić bude diskvalifikovan zbog postupka. Program je prekinut, a njih dve su izašle sa imanja i nisu bile u "Zadruzi" do sledećeg dana, kada se Miljana poverila dečku Lazaru Čoliću Zoli da su ona i majka preduzele mere protiv nasilnika Mikija.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić

- Rešile smo sve, ne smem da pričam, ali neće ovo da prođe nekažnjeno. Mama ima opekotine po vratu. Mogao je da je oslepi, nedajbože. On je psihopata, zato će da odgovara - rekla je Miljana, čime je potvrdila da su ona i majka Marija prijavile Đuričića nadležnim organima.

- Jedini uslov Marije i Miljane da se vrate u "Zadrugu" bio je taj da prijave Mikija policiji zbog toga što je ošurio Mariju vrelim čajem i naneo joj opekotine po vratu. Kada su ostvarile cilj, obe su se nasmejane vratile pred kamere zbog toga što znaju da će policija uskoro reagovati i da će uhapsiti Mikija pred kamerama - kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

- Miki je policiji već poznat po brojnim krivičnim delima, tako da postoji velika verovatnoća da će završiti u zatvoru.

Kontaktirali smo sa advokatom Ognjenom Radićem, koji nam je sa pravnog aspekta potvrdio da je u pitanju krivično delo za koje je predviđena kazna zatvora.

- To su krivična dela za koja je predviđena kazna zatvora. Veštak mora da kaže da li su u pitanju lake ili teške telesne povrede koje je naneo učesnici. S obzirom na prethodna Mikijeva dela kroz učešća u rijaliti-programima, u pitanju su krivična dela nasilničkog ponašanja, osim povreda, to je u kontinuitetu produženo krivično delo. Ovde treba da se reaguje Osnovno javno tužilaštvo po službenoj dužnosti. To se svakako prenosi preko televizije, raznih medija, milioni gledaju, prosto je nemoguće da nemaju saznanja o tome. Ne treba niko ništa da prijavljuje, oni bi trebalo sami da reaguju i da procesuiraju, to jest saslušaju učesnika u svojstvu osumnjičenog. Tim pre što se to već ponavlja toliko puta, u suprotnom, ljudi koji to gledaju steći će utisak da to nije kažnjivo. U ovom slučaju to je društveno opasno jer će narod pomisliti da je u redu raditi takve stvari i da će proći nekažnjeno - rekao je advokat Radić i dodao:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

- Članom 344 Krivičnog zakonika (nasilničko ponašanje) u prvom stavu je predviđena kazna do tri godine. U stavu dva je predviđena kazna od šest meseci do pet godina i odnosi se na to ako je nekom licu nanesena laka telesna povreda ili je došlo do teškog ponižavanja građana, što je ovde svakako slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Kaca

30.01.2019 07:00

Slazem se da nasilnici treba da odgovaraju,ali SVI,a ne samo pojedinci.Tuzilastvo treba da reaguje za svako nedolicno ponasanje u rijalitijima.

Odgovori 18 0
mimi

30.01.2019 07:14

Većina zadrugara je za hapšenje.

Odgovori 19 0
Ema

30.01.2019 10:44

Policija ima važnija posla.

Odgovori 16 1
Ujka Vanja

30.01.2019 11:08

Izbacite vise ovo djubre od coveka. Uopste nije interesantan vec je zao , podmukao i maliciozan kao da je rodjeni brat Zorice Markovic. Oboje napolje.

Odgovori 14 6