(VIDEO) Dragana raskrinkala Ša: Iznela sve o odnosu sa reperom!

Autor:

Zadruga

30.01.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju "Zadruga" gledaoci sredom mogu da uživaju u emisiji "Radio Amnezija" koju vode Bora Santana i Bane Čolak i u kojoj se ovaj dvojac bavi najaktuelnijim temama u "Imaginarijumu"!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar

Dragana Mitar je glavna tema mnogih zadrugara imajući u vidu da je sa Nenadom Aleksićem Ša ostvarila odnos koji je zasmetao njegovoj supruzi Ivani. Ona je zbog toga juče ušla u rijaliti i zamolila ga da razdvoji krevet od modelsice. 

- Ja nisam nikakav rijaliti igrač. Suviše sam iskrena. U principu sam ja možda kriva jer sam prihvatila ta piskaranja. Potpala sam pod uticaj jer sam dozvolila da dođe do te situacije. Ja sam rekla da je on simpatičan dečko, ništa više. Meni ne treba ovde neka priča. Ja ništa o svom braku nisam iznela što se već ne zna. Moja je greška što sam prihvatila tu priču. Ja brakove nikome ne kvarim. Ne volim da se igram sa oženjenim muškarcima, niti se družim. On se prvi umešao u moju priču sa Pavlom - ispričala je Dragana i dodala:  

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar

- Kada sam ja primetila da se igra otrgla kontroli, ja sam tu i završila. To nisu bili moji predlozi. Ja se sećam i piskaranja i svega. Da se vidi ko je inicijator svega. Bio prošlo, završila se. Ne bih se poljubila sa njim - istakla je modelsica.

Modelsica je istakla da je ona o ovoj temi najviše pričala sa Zoricom Marković i Lepim Mićom i istakla da želi da stavi tačku na njegov odnos sa Nenadom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vidoje

30.01.2019 18:18

Iznela da je ona nevina. Švalerka pa nevina? Da li je to moguće?

Odgovori 13 0
Ruska

30.01.2019 20:52

@Vidoje - Da ... samo sto je ovde i Sha , zeleo malo da bude ,,svalerka " ! Nije zena dzabe dosla da pokusa da zaustavi !!!