Ona joj je i najbolja drugarica: Ovo je Deina majka koja je celu noć bila uz nju!

Autor:

Zabava

08.02.2019

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević juče je doživela tešku saobraćajnu nezgodu kada ju je udario autobus i tom prilikom joj otkinuo ruku, zbog čega je voditeljki urađena hitna operacija na VMA. Uz Deu su sve vreme bili emotivni partner Mladen Mijatović, ali i kolega Predrag Sarapa, međutim njena majka Nensi u toku čitavog jučerašnjeg dana i noći nije napuštala bolnicu.

Foto: instagram.com/nensidodevski
Kao drugarice... Dea sa majkom Nensi

Dea je često govorila o svom detinjstvu, a povezanost s majkom nikada nije krila. Iako izgledaju kao drugarice, a ne kao majka i ćerka, Dea i Nensi su nerazdvojne i voditeljka je uglavnom na sva snimanja išla upravo sa njom.

- Uvek sam izgledala kao žensko, a radila muske stvari. Kad sam bila mala nisam preskakala lastiš i igrala se sa barbikama, igrala sam fudbal i pucala sam iz pištolja. Mama je pucala ranije i ja sam htela da pucam, to mi je bilo sjajno. Išla sam na kik boks dugo i posle toga sam odlučila da moram da idem na pucanje jer to je baš antistres terapija. Dečko Mladen ima više iskustva u pucanju, ali se nikad ozbiljno nismo takmičili u tome - izjavila je jednom prilikom Dea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja majka ??#mama #majka #kraljica

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jun 6, 2018 at 4:55am PDT

Dea nije krila da joj je mama najveća podrška i oslonac, a neretko su čak zajedno išle na more. Nensi se juče nije odvajala od prostorija gde su smeštene operacione sale, ali intenzivna nega gde je bez prestanka čekala dobre vesti o stanju svoje ćerke koje su i stigle.

Podsećanja rad, Deu je juče više od pet sati operisao lekarski tim na čelu sa akademikom prof.dr. Markom Bumbaširevićem koji su uspeli da lepoj voditeljki spoje ruku, a potom se oglasio doktor i saopštio da se nada najboljem ishodu za Đurđevićevu:

- Ona se oseća dobro i dobro je. Uveren sam da će sve dobro proći. Ovo je bila nemoguća misija, jer je reč o otkinutoj i opečenoj ruci. Hrabar je ona pacijent i ima sve pohvale. Kod takvih pacijenata nemoguće se pretvara u moguće. Nadam se da će funkcija ruke biti dobro- istakao je doktor Bumbaširović koji je ujedno i predsednik Evropske asocijacije mikrohirurga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading