Nove informacije o Deinom stanju: 30 lekara gledalo operaciju, sutra presudan dan za voditeljku!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

08.02.2019

12:44 >> 13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević oporavlja se na VMA od teških posledica saobraćajne nezgode koju je imala juče u ranim jutarnjim časovima kada je na nju naleteo autobus.

RepublikaFoto: Promo foto
Voditeljkino stanje znatno bolje... Dea

Naime, Dea je juče prilikom dolaska na posao imala najpre manju saobraćajnu nezgodu kada je u njen automobil udarilo drugo vozilo kojim je upravljala druga žena. Po izlasku iz svog vozila dok su dogovarale o popravci štete na Deu je naleteo autobus koji ju je zakucao za zid bolnice "Dr. Dragiša Mišović" i vukao nekoliko metara prilikom čega je voditeljki otkrinuo ruku.

Dea je juče odmah operisana na VMA, a intervenciju je radio tim stručnjaka na čelu sa poznatim mikrohirurgom prof.dr. Markom Bumbaširevićem koji je uspeo da voditeljki prišije ruku. O njenom stanju upravo se oglasio doktor Bumbaširević:

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Sutra će se znati više o Deinom stanju...

- Zahvaljujem kolegama sa VMA što su me pozvali da spasimo ruku jednoj mladoj osobi koju bih da pohvalim da je hrabar pacijent, a kod takvih pacijenata i nemoguće operacije se pretvore u moguće. Čim su me juče pozvali, samo sam pokupio instrumente i pojurio na VMA, a operaciju je došlo da gleda 30 ljudi, budućih uspešnih lekara kojima je ovo iskustvo veliki podsticaj i motivacija - rekao je doktor Marko Bumbaširević.

On je dodao i da će se više o Deinom stanju znati sutra u 12 časova kada voditeljka ima prvu kontrolu:

- Sutra u 12 časova Dea ima novu kontrolu, novo previjanje i tada ćemo znati više o njenom stanju. Očekujem da sve prođe u najboljem redu - rekao je doktor, jer će tada znati šta dalje da rade što je odlučujuće u ovakvim slučajevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading