Tuga u porodici Šaulić: Prestalo je da kuca srce supruga, oca i dede!

Autor:

Zabava

17.02.2019

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

RepublikaFoto: instagram.com/sabanofficial
Poginuo u saobraćajnoj nesreći...

Do sada se čekala zvanična potvrda bolnice u Nemačkoj u koju je nakon nesreće folk pevač prebačen i mnogi su još u sebi imali trunku nade da je ipak sve ružan san i greška. 

Zvanično saopštenje je objavljeno na intagram profilu PR-a porodice Šaulić Gorana Jovanovića da je kralj narodne muzike i velikan srpske folk scene izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

- Sa velikim bolom i neizmernom tugom obaveštavamo vas da je danas prestalo da kuca veliko srce i da je utihnuo najlepši glas regiona kada nas je napustio suprug, otac, deda, kum i prijatelj Šaban Šaulić. Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pesme i naša želja je da tako ostane i upamćen, kao veliki umetnik, neponovljivi pevač ali pre svega divan čovek! Porodica Šaulic se zahvaljuje svima na izrazima saučešća i molimo javnost da i u ovim teskim trenucima dostojanstveno sačuvamo uspomenu na Šabana.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading