Goca predosetila nesreću: Ovo su poslednje Šabanove reči ženi pred smrt!

Autor:

Zabava

17.02.2019

14:01 >> 14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj, a samo noć pred udes čuo se sa svojom suprugom Gordanom.

RepublikaFoto: Promo foto
Šaban i Goca

- Stižem ti sutra volim te ljubi decu - bile su Šabanove poslednje reči.

Goca ga je zvala jutros u 7h pa u 8 i 9h ali se on nije javljao na telefon. Obuzeo je nemir i počela je da paniči pa je zvala sve redom kpoji su bili sa Šabanom na putu ali nije bilo odgovora. Oko deset časova dobila je kuma na telefon koji se javio i rekao "Sad sam se probudio u bolnici ne znam šta se desilo"! Onda je ona tražila osoblje i tako je saznala za nesreću i šta se dogodilo.

Podsetimo Goca je pre tri dana bila u Rimu sa ćerkama povodom svog rođendana a Šaban je tada na svom instagram profilu čestitao voljenoj divan dan uz dirljive reči.

- Ja danas dižem čašu za sve lepe godine koje su za nama, i one još lepše koje nam predstoje! Srećan ti rođendan, voljena moja Gordana! 

 

 

Svet je ostao bez kralja narodne muzike. Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, koju je doživeo posle nastupa u Bilefeldu u klubu Farinda. On je nastupao sa koleginicom Teom Tairović, a nakon toga doživeo je tešku saobraćajnu nesreću posle koje je preminuo. Za život Šabanovog vozača se i dalje bore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading