Teže joj pala Šabanova, nego smrt roditelja: Vesna Zmijanac ne može da dođe sebi!

Autor:

Zabava

25.02.2019

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Zmijanac veoma teško je primila vest o smrti svog velikog prijatelja i kolege Šabana Šaulića.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Šaban Šaulić

Pevačica je o Šabanovoj smrti progovorila tek sedam dana kasnije, a priznala je da je ovo za nju bio veliki udarac:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Veliki udarac... Vesna Zmijanac

- Moram priznati... kad mi je majka umirala bila je bolesna. Nadali smo se tu i tamo svemu i svačemu. Da će biti ovako ili onako. Kad mi je otac otišao isto je bilo... nekih godinu dana smo se spremali za njegov odlazak. Ali, ovo (smrt Šabana Šaulića) je bio jedan takav udarac za mene da prosto ne mogu da ga uporedim ni sa čim - izjavila je za "Ekskluzivno" Vesna Zmijanac, koja svog velikog prijatelja i učitelja želi da odboluje sama i u tušini.

- Prvo, još nisam sebi došla. Niti se mnogo oglašavam niti mnogo pričam o svemu tome, ali onako kako sam ga ja poznavala i on mene... hoću da ga odbolujem sama i bez mnogo priče - rekla je ona, pa nastavila:

- Ja Šabana znam od 16. godine. Prvi moji koraci, stihovi... to strpljenje njegovo kada mi je pokazivao kako se peva. Nije mu bilo teško ni 50 puta da mi pokazuje! Znao je da ja imam kapaciteta, a znala sam desetak pesama kada me je on poveo sa sobom da mu budem gost.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Želi da odboluje sama Šabanovu smrt... Vesna

Sa velikom tugom priseća se svega što je proživela sa njim. 

- Znao je da kaže da imam njegovu emociju... to šta je on meni dao u mom životu i kroz život je način mog pevanja, dikciju, način izgovaranja reči kroz pesmu. Ja to na početku nisam znala - ispričala je Vesna.

Šaban Šaulić preminuo je 17. februara u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Sahranjen je u Beogradu 22. februara, na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading