Goca žestoko odbrusila hejteru: Ti si verovatno jedan od onih koji gledaju decu u parkiću!

Autor:

Zabava

25.02.2019

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici Goci Tržan jedan hejter je naročito digao pritisak!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Goca Tržan
Goca Tržan

Ona je bila veoma direktna u svojim odgovorima, pa je momku koji je provocirao odbrusila u svom dobro poznatom stilu.

- Došlo je vreme da nama jedna Goca Tržan drži predavanja i javno morališe, a na nacionalnoj frekvenciji, se javno krlja sa likom 20 godina mlađim...Nama je jedno bombardovanje malo.. - glasio je komentar, na koji se Goca odmah zatim nadovezala:

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Goca Tržan
Goca Tržan

- Jaoj bože i ti si jedan od onih idiota. Druže tebi je jedna atomska bomba malo. Nadam se da si dobro pogledao snimak, i da si ga odgledao više puta, jer je to samo nekoliko više pregleda od tebe. Da, jedna atomska bomba je malo, zato što si zatucan. Ljubili smo se minut jedan kod Ognjena Amidžića i bio je u pitanju izazov. A drugo, šta je strašno ljubiti se sa svojim mužem i šta je tu nenormalno. Ako neko ne voli da se morališe to sam ja, i za sve sam ljudske slobode, samo hoću da mi se objasni šta je nemoralno u tome? Ti si druže nemoralan. Ti si verovatno jedan od onih koji gledaju decu i žene u parku, a onda je odjednom neko nemoralan što se ljubi na televiziji. Ma jedi bre govna, aj ćao -odbrusila je Goca, bez dlake na jeziku i nasmejala sve u studiju.

Kako je to izgledalo možete pogledati u video-klipu od 6 minuta i 20 sekundi:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading