Potresna scena u jutarnjem programu: Neda Ukraden donela poklon za Deu, Sarapa zaplakao!

Autor:

Zabava

01.03.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Neda Ukraden osim blistave muzičke karijere, uvek je bila i veoma osećajna osoba pa je tako gostujući danas u emisiji "Novo jutro" koju za sada vodi samo Predrag Sarapa dok se Dea Đurđević oporavlja, donela poklon mladoj voditeljki koja se suočila sa ogromnom nesrećom.

Foto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Neda Ukraden donela poklon Dei...

Neda je, odmah ušavši u studio, pitala Sarapu za stanje njegove koleginice koja je pre 20 dana doživela tešku saobraćajnu nezgodu kada ju je udario autobus i tom prilikom joj otkinuo ruku.

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Oporavlja se... Dea

- Moje prvo pitanje je kako je Dea? - obratila se Neda Sarapi kog je ovo pitanje zateklo pa joj je drhtavim glasom i veoma uznemireno odgovorio.

- Sve što znam jeste da je dobro, hvala bogu. Samo mi je to važno - rekao je Sarapa.

Foto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Predrag Sarapa

- Prenosi njoj i porodici, neka im bog da snage da sve to izdriže. To je nešto što će joj pomoći u danima kada leži, za dekubitus (rane na koži koje nastaju kao posledica dugog ležanja) - rekla je Neda, koja je ovim gestom raznežila Sarapu, toliko da mu je glas drhtao nakon što je dodala da pozdravlja Deinu majku i sve ljude koje je pogodila ta vest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading