Sve za porodicu: Divna Karleuša se devedesetih borila sa nemaštinom!

Autor:

Zabava

03.03.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radio voditeljka i novinarka Divna Karleuša preminula je danas oko 12:30 u svom domu u Beogradu nakon duge i teške bolesti!

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Divna i Jelena Karleuša

Ipak, kao i većina porodica u Srbiji i Divna Karleuša se tokom 90ih godina trudila da svojoj porodici obezbedi najbolje, ali je porodica Karleuša u to vreme teško živela. O nemaštini je više puta pričala i Divnina ćerka, Jelena Karleuša.

Pevačica je uvek bila vezana za svoju majku i posebno joj je teško padalo kada ju je gledala kako se bori.

Foto: Printscreen/Twitter
Jelena je ovako govorila o nemaštini...

- S majkom sam se razumela pogledima. Razlikovala sam se od druge dece po tome što nikad ništa nisam tražila od roditelja. Majka je radila kao honorarac na radiju i nisam joj tražila novac jer sam znala da nema. Bilo mi je žao da joj tražim jer finansijski nismo dobro stajali. To je s moje strane bilo i lukavo, jer se onda ona i trudila da mi sve obezbedi i da mi ispuni sve želje - rekla je svojevremeno Karleuša.

U prilog tome ide i tvit koji je svojevremeno objavila a u kojem navodi da ju je ubijali to što je gledala majku kako se muči da bi zaradila za porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading