Karleuši se slošilo kada je čula za smrt majke!

Autor: pink.rs

Zabava

03.03.2019

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Jelena Karleuša danas je izgubila majku Divnu, koja joj je bila najveći oslonac i podrška u životu. Jelenu je tužna vest o smrti majke dočekala u Austriji, budući da je tamo sinoć imala nastup. Kako saznajemo, Jeleni se slošilo kada je to čula.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Jelena i Divna Karleuša!

- Jeleni su javili da joj je majka preminula dok je ona bila u Austriji. Malo je reći da nije znala šta ju je snašlo. U trenutku joj se i slošilo, prebledela je i nije mogla ni da priča neko vreme od šoka, a onda je počela da plače - otkriva dobro obavešteni izvor. 

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
DIvna Karleuša

Inače, najveću podršku tokom teške borbe Divni je pružala ćerka Jelena, koja je poslednju nagradu koju je dobila nedavno, posvetla upravo majci Divni. Jelena je često isticala da je sve što je postigla, postigla upravo zahvaljujući majci.

Divna Karleuša izgubila je danas bitku sa opakom bolešću. Kako je Pink.rs prvi pisao, Divna je preminula danas oko 12:30, u svom domu, posle duge i teške bolesti. Ekipa Hitne pomoći došla je u Divnin dom, ali mogli su samo da konstatuju smrt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading