RTS neće da kaže koliko su potrošili za Beovoziju!

Autor:

Zabava

04.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakcija Srpskog telegrafa je ostala uskraćena za odgovore na pitanja koliko je novca iz državnog budžeta potrošeno na organizaciju nacionalnog takmičenja za pesmu koja će nas predstavljati na Evroviziji u Izraelu, odnosno koliko se izdvaja za učešće na ovom poznatom takmičenju.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Olivera Kovačević

Iako smo pitanja po dogovoru sa PR službom RTS, postavili putem mejla još početkom februara, odgovore nismo dobili više od mesec dana, zbog čega smo bili primorani da se obratimo povereniku za informacije od javnog značaja, koji će pokušati da izvrši pritisak na javni servis kako ne bismo ostali uskraćeni za odgovore.

Olivera Kovačević: To je neodgovorno, obratite se Duški

Kada smo pozvali glavnu i odgovornu urednicu zabavnog programa RTS Oliveru Kovačević i upoznali je sa slučajem da smo ostali uskraćeni za odgovore, ona je izrazila žaljenje i uputila nas na šeficu službe za odnose sa javnošću RTS i voditeljku prenosa Evrovizije Dušku Vučinić.

- To je neodgovorno! Zovite odmah Dušku - rekla je zatečeno Olivera. Međutim, Vučinićeva je do zaključenja ovog broja ostala nedostupna za komentar.

Podsećamo, pre dve godine Olivera je izjavila da troškovi odlaska našeg predstavnika na Evroviziju iznose oko 150.000 evra.

- Oko 150.000 nas košta odlazak na Evroviziju, ali malo ko zna šta se sve plaća tim novcem. Tačan iznos imamo kada se delegacija vrati sa takmičenja. Kad napravimo kompletan obračun. Samo kotizacija je oko 50.000 evra - rekla je tada Kovačevićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ujka Vanja

04.03.2019 06:59

Onolika imitacija Evrovizije da bi na kraju poslali preko veze Nevenu Bozovic, po drugi put na Evroviziju. Naravno da su se razmahali, jer ne ide iz njihovih dzepova. Ovo je sramota sta rade. Salju luzera na Evroviziju......

Duki

04.03.2019 11:28

Ja ne bih nikoga poslaò.