Karleuša od ćerki krije da im je umrla baka: Seli se u Kinu nakon sahrane!

Autor:

Zabava

06.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša neutešna je nakon smrti majke Divne Karleuše, koja je u 61. godini izgubila bitku sa opakom bolešću. Kako Srpski telegraf saznaje, pop diva ne može da se pomiri sa tragičnom sudbinom i zato je odlučila da otkaze sva snimanja i javne nastupe, kao i tezge, i nakon sahrane sa ćerkama otputuje u Kinu kod supruga Duška Tošića.

Foto: instagram.com/divnakarleusa
Jelena i Divna Karleuša

Naime, Jelena se suočila sa najvećim životnim udarcem, koji jako teško podnosi, a još nije smogla snage ni da saopšti mezimicama Atini i Niki da su ostale bez bake.

- Ćerkama nije smela da kaže da su ostale bez bake koju su bukvalno obožavale. To bi za njih bio veliki stres, a budući da su još male, odlučila je da im sakrije bolnu istinu barem dok ne prođe sahrana. Da deca ne bi gledala bolne scene u porodičnom domu i da bi za sada ostala u neznanju, sklonila ih je kod Duškove sestre u Zrenjanin čim se sve dogodilo. Ne zna kako će deci to da saopšti, mora polako da im se objasni. One su bile jako vezane za baku, provodile su s njom dosta vremena i pitanje je kako će reagovati kada saznaju za tragičnu sudbinu njihove bake Divne - govori dobro obavešten izvor i otkriva da je u najtežim trenucima Jeleni najveća podrška njen suprug Duško.

 Duško je predložio supruzi da sa ćerkama dođe u Kinu i da zajedno kao porodica prebrode ovu tragediju

- Duško je bio sve vreme s njom na vezi dok nije došao u Beograd. Bukvalno se plašio da je ostavi samu na trenutak. Tokom razgovora joj je predložio da dođe sa decom u Kinu i da se skloni iz Srbije jer će joj tu biti mnogo teže. Sve će je podsećati na majku i mnogo će se teško nositi sa činjenicom da je više nema. Ona se složila s njim i odlučila da odmah nakon sahrane spakuje kofere i ode u Kinu, gde će boraviti duži vremenski period. Bukvalno joj je potrebno samo da bude sa decom i Duškom, koji su joj u ovom trenutku jedina uteha - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Jelena je u veoma lošem psihofizičkom stanju, ne jede ništa i sve vreme dobija medikamente za smirenje. Svi su zabrinuti kako će izdržati komemoraciju i sahranu. Komemoracija će biti održana danas u zgradi Radio Beograda u 11 časova, dok je pogreb Divne Karleuše u 14.30 na Novom bežanijskom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading