Govor poznate voditeljke kidao dušu: "Divna, kako si mogla da odeš"?!

Autor:

Zabava

06.03.2019

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je komemoracija Divni Karleuši, a prijatelji i porodica su neutešni. Prvi govor sve je rasplakao.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Divna Karleuša...

- Dragi prijatelji, dragi saradnici, dragi poštovaoci lika i dela Divne Karleuše, želim da vam se zahvalim što ste danas došli. Divnu ćemo danas u 15.20 ispratiti na Novom bežanijskom groblju, a porodica će saučešća primati od 14.30 u kapeli. Molim vas ispoštujte ovu porodicu - kroz suze je rekla njena koleginica Jelena Petković, a onda je pokušala da dočara koliko je Jelena bila važna.

- Mnogo mi je teško s obzirom na to mnogi smo učili od nje. Nema više naše Divne. U nedelju popodne sve nas je iznenadila ova ružna vest. Ja i dalje mislim da je sve ovo košmar iz koga ću se probuditi. Kako Divna možeš da odeš? Kako svet može dopustiti da neko ko je bio toliko veliki, dobar, iskren, neko ko je bio borac, žena koja je u svojoj borbi pobedila surovi život. Gde odlaze svi ti divni ljudi poput Divne? Zar taj nebeski prostor nije već dovoljno popunjen svim tim čistim dušama. Kada će neko reći dosta - skrhana je od bola Jelena Petković.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Jelena slomljena zbog smrti majke...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading