Podignuta optužnica: Cetinskom preti 8 godina robije!

Autor: Glas Istre

Zabava

06.03.2019

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opštinsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Tonija Cetinskog zbog saobraćajna nesreće u Rovinju 2017. godine u kojoj je nastradao pešak. Ako se dokaže da je pevač kriv za smrt nastradalog čoveka on se može suočiti sa zatvorskom kaznom od jedne do maksimalnih 8 godina.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Toni Cetinski

Prema optužnici, Toni je prouzrokovao nesreću sa smrtnom posledicom iz nehata kršeći propise o bezbednosti u saobraćaju. Prema odredbama Kaznenog zakona, u slučaju da mu se pravosudnom presudom dokaže krivica, preti mu od jedne do osam godina zatvora.

- Naravno da smatramo da napisano u optužnici nije ono što se dogodilo, ali ako se u daljem postupku dokaže bilo kakva krivica s moje strane, za svoje sam eventualne greške spreman odgovarati - poručio je tada pevač.

RepublikaFoto: Promo foto
Toni Cetinski

Toni se kaje i neizmerno žali zbog onoga što se desilo, ali se trudi da i dalje normalno funkcioniše i živi, i pored boli koju je naneo kako porodici preminulog 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina, tako i svojoj.  

- Ono što mi je teže od bilo kakvog sudskog procesa, osude i javnog linča je sama činjenica da sam učestvovao u takvoj nesreći koja je ostavila duboku traumu prvenstveno na porodicu pokojnika kao i na mene i moju porodcu uprkos tome što se trudim dalje funkcionšem, radim, živim, nije lako ali mora se - izjavio je pevač nakon podizanja optužnice kada je rekao kako se ne oseeća krivim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading