Na Divninoj sahrani nije bilo sveštenika, a evo zbog čega je Jelena poslala ćerke van grada!

Autor:

Zabava

06.03.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radijska voditeljka Divna Karleuša (61) sahranjena je danas na Bežanijskom groblju uz suze i jauke njene ćerke pop pevačice Jelene Karleuše, ali ne i uz pravoslavne običaje.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Sahrani Divne Karleuše nisu prisustvovali sveštenici...

Razlog za odsustvo sveštenika sa sahrane mnoge je iznednadio iako je ispraćaju voditeljke trebalo da prisustvuju čak trojica predstavnika srpske Pravoslavne crkve. Međutim, to se nije dogodilo:

- Jeleni je veoma teško, ne prestaje da plače. Danima je dozivala svoju mamu, ona je za nju bila, ne samo mama, već i najbolja prijateljica. Prema prvobitnom planu, trebalo je da budu tri sveštenika, i da se obave pravoslavni običaji - otkrio je izvor i dodao:

- Na kraju je ipak odlučeno da ne bude sveštenika, i da se opelo ne održi jer je i sama Jelena bila ateista - zaključio je izvor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Pevačcia teško podnela smrt majke... Jelena sa suprugom Duškom i tetkom Danijelom
RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nije mogla da dođe sebi... Jelena

S druge strane, sahrani svoje bake nisu prisustvovale ni Jelenine ćerkice Atina i Nika što je bilo i očekivano. A kako je otkriveno, pevačica je devojčice poslala kod Duškove sestre u Zrenjanin čim je Divna preminula:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three generations ❤️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 26, 2018 at 3:06am PST

- Jelena je bila mnogo vezana za svoju mamu. Njih dve su imale poseban odnos, te su Nika i Atina, baš kao i Karleuša mnogo vremena provodile sa svojom bakom. Volele su da budu sa njom, jer im je ona ugađala u svemu. Divna je i sama često isticala da je naponosnija baka na svetu jer ima divne unuke - započinje priču naš izvor i dodaje:

- Zbog toga je Jelena odlučila da decu bar na kratko skloni od svega, kako ne bi prisustvovale potresnim scenama, te planira koliko sutra da ode po njih - tvrdi dobro obavešten izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading