Već dva dana slave: Kod Živojinovića stižu gosti, svi veseli zbog rođenja malog Aleksandra! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.03.2019

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Živojinović sinoć je u svom stanu slavio rođenje sina Aleksandra kog je juče rodila Aleksandra Živojinović, a večeras gala slavlje pravi ponosni deda Slobodan Boba Živojinović i njegova supruga Lepa Brena.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Počelo slavlje... Aleksandra i Filip

U dom Lepe Brene i Bobe uveliko stižu gosti, a prvi su stigli pevači koji će zabavljati na slavlju povodom rođenje malog Aleksandra, a to su Mira Mirković i Marko Gačić koji su novopečenim roditeljima poželeli sve najbolje, kao i njihovom prvencu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ona će pevati na Breninom i Bobinom slavlju... Mira Mirković
RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/lepabrenaa
Propisno će obeležiti rođenje Aleksandra...Živojinovići
RepublikaFoto: Republika.rs
Stigli stričevi... Stefan i Viktor stižu na veselje...

Braća Filipa Živojinovića, Stefan i Viktor, takođe, su stigli u dom svojih roditelja i prilikom ulaska u svoje dvorište otkrili na šta ih asocira scena ispred kapije gde sevaju blicevi brojnih fotoreporetera:

- Ovde je kao u Holivudu - dobacio je Stefan.

Foto: Republika.rs
I baka je tu... Aleksnadrina majka Borka

Ponosni baka i deka malog Aleksandra, Borka Mihajlović i Nedeljko Prijović, Aleksandrini roditelji među prvima su stigli na slavlje, ali odvojeno, a ovom radosnom događaju prisustvovaće i Mlađan Dinkić koji je upravo stigao sa suprugom.

Foto: Republika.rs
Ništa bez prvog komšije... keba sa suprugom Oljom

Prvi komšija porodice Živojinović, Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom stigao je na slavlje i imao veliki broj čestitki za malog Aleksandra:

- Poželeću Aleksandru da bude živ i zdrav, i da bude srećan koliko mu je slova u imenu, mnogo - izjavio je Keba, a nakon njih stigla je i Filipova najbolja drugarica, blogerka Zorana Jovanović.

RepublikaFoto: Republika.rs
Došla da čestita drugu... Zorana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading