Oglasio se Slavko Beleslin: Evo šta je kazao o privođenju i lomljenju kućice parking servisa!

Autor: Blic.rs

Zabava

08.03.2019

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj informativnog programa Slavko Beleslin, kog je policija odvela u Urgentni centar na ušivanje, nakon što se povredio lomeći staklo na kućici parking servisa, oglasio se o ovom incidentu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Za njega je to bio nesporazum... Slavko Beleslin...

Naime, Beleslin je ne želeći da plati cenu od 720 dinara, tokom svađe sa radnikom parking servisa polomio staklo na kućici zbog čega je reagovala policija. Budući da je voditelj bio povređen, njega su pripadnici policije najpre odveli na saniranje povrede, a on je kratko prokomentarisao ovu situaciju:

- To je jedan besmislen nesporazum i ne želim ništa da komentarišem - rekao je voditelj Slavko Beleslin.

A kako se situacija u kojoj je Slavko učestvovao odvijala, ispričao je najpre izvor sa mesta događaja:

-  Oko jedan sat iza ponoći, u Karađorđevoj ulici, radnik Parking servisa prijavio je problem, a policija je odmah došla na lice mesta. Konstatovali su da je Slavko Beleslin razbio prozor u kućici u kojoj sedi radnik, ali i da mu je staklo raseklo ruku. Policija je privela voditelja i dobio je krivičnu prijavu za uništavanje tuđe stvari - ispričao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading