Zbog majke Isidore?! Lav: Više ne dovodim devojke u kuću!

Autor:

Zabava

24.02.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući u emisiji "Magazin In" spisateljica Isidora Bjelica otkrila je neke detalje iz privatnog života svog sina Lava Pajkića, a potom iznela i šokantnu informaciju.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Roditelji mu uništavaju ljubavni život... Isidora i Lav

- Kada Nebojša ne može da izađe sa mnom na kraj, on zove Lava. Lav je Hitna pomoć. A Vila je "andergraund", nju ništa ne zanima. A on (Lav) ima mnogo dobru dušu. Težak je, ali ima dobru dušu - hvalila je Isidora sina, koji joj se pomalo zbunjeno zahvalio. 

Međutim, voditeljka i autorka emisije Sanja Marinković, pitala je Isidoru da li Lav ima devojku, na šta je ona iznenadila odgovorom:

- Ja to ne znam, on meni više ništa ne govori. Rekao je da više neće dovoditi devojke u kuću jer naš humor je takav... Kaže da smo mi nepodnošljivi - govorila je Bjelica, a potom se uključio i Lav:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Devojke stavlja na muke...

- Uvek je prestravi. Sve živo je pita - Kakvi su joj planovi? Kad će da se uda? I posle me pita zašto mi je svaka veza kratka - istakao je mladi Pajkić kome u životu izgleda nije lako s roditeljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading