Pojavila se fotografija Slavka Beleslina od noći kada je pravio haos u Beton hali!

Autor:

Zabava

10.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je već poznato voditelj Slavko Beleslin pre tri večeri demolirao je kućicu parking servisa kada su radnici istog odbili da podignu rampu jer nije imao 720 dinara da plati cenu parkiranja.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Lepota i Zdravlje
Napravio sebi problem...

Beleslin je pomenute večeri došao na promociju pevačice Teodore Džehverović, a kako su rekli prisutni koji su ga videli, ponašao se poprilično čudno.

- Otimao je mikrofon Teodori dok je davala izjave za medije. Očigledno je bio pod dejstvom alkohola - rekao je naš sagovornik.

RepublikaFoto: e-stock agency
Incident se dogodio nakon njene promocije... Teodora

Nakon toga dogodio se incident na parkingu, a Beleslin ovo nije želeo da komentariše već je naveo da je reč o nesporazumu.

Slavko beleslin razveo se krajem prošle godine psole šest godina braka, a nakon toga dao je i otkaz na televiztiji Prva. On je nakon svega toga izjavio da mu ej 2018. godina bila veoam teška i da je jedva čekao da joj "vidi leđa". 

Ipak, fotografija na kojoj je Slavko sporne večeri ne ukazuje na to šta će se desiti nekoliko časova kasnije budući da je voditelj fotoreporterima ljubazno pozirao.

Foto: e-stock agency
Pojavio se na promociji Teodore Džehverović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading