Često sanjam taj dan: Toni Cetinski progovorio o saobraćajki u kojoj je usmrtio čoveka!

Autor: 24sata.hr/Republika.rs

Zabava

12.03.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđena je optužnica protiv pevača Tonija Cetinskog koji je usmrtio Ibrahima Kevljenina kada je kolima prešao preko njega!

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Toni Cetinski

Prema optužnici, Cetinski je 3. novembra 2017. oko 13.55 sati vozio Pustom ulicom u Rovinju. Dolaskom do nepreglednog zavoja ulevo nije prilagodio brzinu, tvrdi tužilaštvo, zbog čega nije obratio pažnju na pešaka koji je ležao na putu. Vozilom je prešao preko 62-godišnjaka, koji je na leđima ležao na cesti usled srčane bolesti i u teškom akutnom pijanom stanju.

- Što se tiče optužnice i našeg pravosuđa, sve će se videti u samom procesu koliko uistinu jesu ili nisu na strani činjenica i istine. Kao što sam rekao, kako sud odluči - tako će biti. Ako se ustanovi da sam kriv, za svoju ću krivicu i odgovarati - rekao je Cetinski.

 

- Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se takvo što dogodi. To je trauma koju ću nositi u sebi do kraja života i situacija koju često sanjam i iz koje se ne mogu izvući, no nimalo se ne može meriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina - rekao je Cetinski.

 

Podsetimo, kada je pevač pregazio nesrećnog čoveka, kako bi došli do njega, morali su da pozovu vatrogasce, koji su pomerili automobil i izvukli nesrećnog čoveka. Prema tadašnjim prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mesta nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading