Kaća prekinula nastup zbog pijanog gosta!

Autor: D. L.

Zabava

18.03.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić nastupila je za vikend u jednom popularnom prestoničkom noćnom klubu, a u jednom trenutku je prekinula nastup zbog toga što joj je jedan od gostiju sve vreme dobacivao!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Katarina Grujić

Naime, Kaća je napravila žurku za pamćenje i sve je bilo popunjeno do poslednjeg mesta, a kako Srpski telegraf saznaje, neprijatna situacija se dogodila u trenutku kada je jedan muškarac pevačici počeo da dobacuje i negoduje što nije otpevala celu pesmu koju je naručio.

Katarinu je iz takta izbacio gost koji se bunio što mu nije otpevala celu pesmu

- Katarina je sve vreme bila na visini zadatka i ispunjavala je muzičke želje gostima koji su došli na njen nastup. U jednom trenutku se spustila sa bine u obližnji separe u kojem su je gosti čašćavali i naručivali pesme, pa je na uvce pevala grupi muškaraca. Posle nekoliko otpevanih pesama se uljudno zahvalila i vratila kod benda na binu, a u sledećim minutima su počele da se čuju prozivke. Jedan muškarac je počeo da dobacuje Grujićki kako ga nije do kraja ispoštovala i nije otpevala do kraja pesme koje je naručio iako je dao dobar bakšiš. Ona mu je tada na brzinu objasnila da je procedura takva i da ima još puno gostiju koji hoće da naruče svoje pesme, ali to momku koji se bunio nije bilo najjasnije - priča naš izvor koji se našao na licu mesta i nastavlja:

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Katarina Grujić

- Katarina je nastavila sa nastupom, međutim, muškarac je i dalje dobacivao, pa mu se Grujićka pred svima obratila rečima: "Dečko, koji problem imaš?! Šta ti nije jasno?". Tada je muzika stala, a obezbeđenje je mladića koji je najverovatnije bio "pod gasom" opomenulo da ne sme da uznemirava pevačicu, nakon čega se situacija smirila - završava izvor.

Inače, Kaća uveliko radi na ekranizovanju svog novog spota, koji će za nešto manje od jednog meseca da ugleda svetlost dana. Ona još uvek ne želi da otkriva o kakvoj pesmi je reč, ali na ovom projektu sarađuje sa popularnim dvojcem koji čine Džala Brat i Buba Koreli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading