Veliki korak za porodicu: Emina se seli sa sinovima kod Mustafe!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

18.03.2019

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal postaće komšije. Pevačica je odlučila da kuću koju joj je pevač ostavio nakon razvoda počne da izdaje, a da se sa decom preseli blizu Zorlu centra, gde on živi.

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Emina i Mustafa...

Kako prenose turski mediji, popularna pevačica se na ovaj korak odlučila najviše zbog svojih sinova Jamana i Javuza, koje je dobila u braku sa Mustafom. Emina je odlučila da kuću u naselju Adžarkent u Istanbulu, koju joj je Sandal ostavio nakon razvoda, počne da izdaje i da nađe novo mesto za život kako bi bila što bliže bivšem suprugu.

- Emina zna da je njihovim sinovima jako teško pao razvod roditelja i po svaku cenu želi da se oni osećaju što bolje. Ona je svesna da dečacima nedostaje otac, da su navikli da ga viđaju svaki dan, što sada nije slučaj, posebno ako se uzme u obzir udaljenost mesta na kojima žive, Mustafine poslovne obaveze i njihove školske obaveze. Zna da je pogotovo u tom uzrastu sinovima potrebna očinska figura, pa se u dogovoru sa bivšim mužem odlučila na ovaj korak - kaže izvor blizak Emini za turske medije i dodaje:

- Mustafa je nakon razvoda sa Eminom njoj, Jamanu i Javuzu ostavio luksuznu vilu u Istanbulu u naselju Adžarkent, a on se preselio u blizinu Zorlu centra. Iako dečaci redovno viđaju tatu i stalno su u kontaktu sa njim, oni bi voleli da su mu bliže. To je jedan od glavnih razloga koji je Eminu naveo na to da potraži vilu blizu Mustafe, a drugi razlog je to što će tako Jamanu i Javuzu biti bliža i škola. Ona je to predložila bivšem suprugu, koji je tu ideju prihvatio sa oduševljenjem. Zbog toga je Emina čvrsto odlučila da vilu u kojoj živi sa sinovima izda i da se preseli u Mustafino naselje. Ona je već kontaktirala sa agencijom za nekretnine i u potrazi je za savršenim mestom u kome će otpočeti novi život sa naslednicima - kaže izvor.

Podsetimo, Emina i Mustafa su se sporazumno razveli u junu prošle godine, posle deset godina braka. Prema tvrdnjama upućenih, nesuglasice nisu imali ni prilikom podele imovine. Par je tada udružio snage i javnosti saopštio da im je sreća naslednika na prvom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading