40 dana od smrti Šabana Šaulića: Porodica neutešna na grobu slavnog pevača!

Autor:

Zabava

28.03.2019

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se navršava 40 dana od smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Neutešna porodica i prijatelji došli su na grob kako bi odali pomen pevaču, koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Šabanova deca i supruga Gordana...

Prva na Šabanov grob je stigla ćerka Ilda sa mužem, donela cveće i upalila sveće. Odmah posle nje stigla je i Sanela, koja je na grob ocu spustila  bele kale. Obe su zapalile cigaretu Šabanu, a potom su se pozdravile sa rodbinom i prijateljima koji su došli da odaju počast kralju narodne muzike. 

Supruga Gordana došla je sa sinom Mihajlom, odmah je prišla grobu, naslonika se i poljubila ploču. Nepomično je stajala i sve vreme plakala, dok je preko puta nje plače Šabanova sestra.

- Dušo moja, srećo moja, nema više mog osmeha - plakala je sestra i tiho šaputala. 

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Šabanova rođena sestra potpuno se slomila nad grobom brata...

Mihajlo se ne odvaja od majke Goce, koja je neutešna i ne prestaje da plače. 

Na 40 dana stigli su i kumovi Zorica Brunclik i Ljubomir Aranđelović Kemiš. Zorica je, podsetimo, u velikoj žalosti, budući da joj je nedavno preminuo rođeni brat Ljubivoje.   

Na pomen stigli su Dragan Kojić Keba i Ildina kuma Dajana Paunović, Nada Topcagić, Haris Džinović.

Sin Mihajlo se svima koji su došli na 40 dana Šabanu zahvalio.

Podsetimo, Šaban Šaulić nastadao je 17. februara u ranim jutarnjim satima na putu Bifild-Butersloh, u teškoj saobraćajnoj nesreći. Ubio ga je pijani Nemac koji je bez dozvole divljao za volanom. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading