Pakuje kofere: Saša Matić odlazi za Australiju!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

28.03.2019

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što ima pune ruke posla kada su koncerti i nastupi u pitanju, pevač obećava svojoj publici da će nako Australije ući u studio i snimiti pesme za novi album.

RepublikaFoto: Promo foto
Saša Matić...

Pevač Saša Matić polako pakuje kofere i priprema se za šestu po redu turneju u Australiji, koju će započeti 5. aprila koncertom u Pertu. Već sutradan uslediće koncert u Sidneju, 12. aprila u Adelejdu, 13. april rezervisan je za Melburn, dok ce zbog velikog interesovanja koncert u Sidneju biti ponovljen 14. aprila a biće održan na luksuznom brodu. Svi koncerti već su rasprodati, što je potvrdio pevač.

- Tako je, koncerti su rasprodati i jedva čekam da zapevam sa našim ljudima u Australiji. Prošlu turneju pamtim po emotivnim koncertima i druženjima sa našim ljudima tamo i siguran sam da će tako biti i ovoga puta - rekao je pevač. Inače, Saša je pre par dana objavio obradu pesme Rođe Raičevića „A ja imam tebe“, što je naišlo na oduševljenje, kako kolega i prijatelja, tako i publike.

- Ono što mene posebno raduje jesu pozitivni komentari na pesmu. Reakcije su fantastične! Iako sam tom obradom ispunio želju prvenstveno sebi, ipak mi poruke i komentari na društvenim mrežama mnogo znače - priznaje pevač.

Pun optimizma i pozitivne energije, Saša nastavlja sa novim projektima. Odmah po povratku iz Australije, pevač ulazi u studio i počinje rad na novom albumu, koji njegova publika sa nestrpljenjem iščekuje. Ako sve bude išlo po planu, novi album će, kako nam je rekao biti završen do jeseni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading