Šok vesti iz Nemačke uzdrmale Šabanovu porodicu: Ne mogu ništa Šaulićevom ubici, a razlog je ovaj!

Autor:

Zabava

28.03.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica pevača Šabana Šaulića čeka da im nemačko tužilaštvo dostavi umrlicu pokojnog pevača kako bi mogli da tuže Turčina, a u međuvremenu Šabanova udovica pati u četiri zida.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić...

Porodica Šaulić rešila je da pokrene privatnu tužbu protiv Turčina Alsina Leventa, koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao pevač Šaban Šaulić i njegov prijatelj Mirsad Kerić. Međutim, da bi pokrenuli taj postupak, moraju da dobiju umrlicu Šabana Šaulića.

Dostava umrlice blokira i penziju koju bi Šabanova udovica trebalo da prima, a koju je on uplaćivao za života. Tužilac u Nemačkoj treba da izda potvrdu o Šabanovoj smrti da bi porodica mogla da obavi sve obaveze koje ih čekaju.

RepublikaFoto: Facebook
Alsin Levent...

Prvenstveno treba da se reši pitanje naplate osiguranja, a zatim i Šabanova penzija, koja će iznositi oko 2.000 evra. Takođe, porodica ima u planu da podnese privatnu tužbu protiv Leventa, a zasad se raspituju šta njemu sleduje po službenoj dužnosti, a zašta oni mogu po privatnoj tužbi da ga gone. 

U svakom slučaju, dok ne stigne umrlica, ruke su im vezane.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Šabanova supruga Goca neutešna...

Pored poteškoća oko papirologije, Šabanova udovica Gordana Šaulić se bori i dalje sa tugom koju oseća nakon što je izgubila voljenog supruga, sa kojim je bila u braku 43 godine. Goca, kako navode njeni bližnji Šabanovim odlaskom je izgubila i deo sebe jer su bili nerazdvojni dugi niz godina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. MANDIĆ
Šaban i Goca, bili su nerazdvojni...

- Svima je i dalje teško, ali Goci je najteže. Gocin se život vrteo samo oko Šabana. Od njene 16. godine je s njim bila. Od trenutka kad se probudi, pa sve dok ne zaspi ona se bavila Šabanom i sad joj sve ovo teško pada. Loše je, pije i dalje lekove za smirenje. Ne spava noću. Mnogo joj je teško jer su njih dvoje bili mnogo vezani. Iz kuće ne izlazi jer još nema snage da sa prolaznicima priča o Šabanu. S druge strane, njoj je baš kod kuće tužno jer je kuća podseća na njega. Gde god da se pomeri, sve je podseća a njega, samo o njemu priča. Bila je to velika ljubav, zato je i tuga takva - navodi sagovornik i dodaje: Dolaze svi svaki dan Ilda, Sanela, Mihajlo, njihovi partneri, dve-tri bliske drugarice, trude se da je ne ostavljaju mnogo samu.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Šabanova porodica na mestu njegovog počinka...

Teško joj je što bar nema te papire da završava tehničke stvari i da tako malo skrene misli, ali šta je, tu je završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading