Mina Kostić uzela garderobu, pa nije htela da plati!

Autor:

Zabava

29.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Mina Kostić našla se na meti prozivki jednog butika koji prodaje garderobu u centru prestonice, a u kom zaposleni tvrde da je naručila stvari za potrebe snimanja spota koje kasnije nije vratila jer su joj, kako kaže, poslali obične krpe.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Mina Kostić...

 Naime, pevačicu su na instastoriju na profilu spornog butika isprozivali da je kupila komade garderobe koje nije htela da isplati.

- Ovo je "dama" koja je kupila dosta komada garderobe kod nas, islikala se u njima, snimila spot i šta sve već, a potom htela da vrati sve pod izgovorom kako nema novca, te je zbog toga samo pozajmila. Rekla je potom i da joj garderoba ne odgovara, a mi, naravno, na to nismo pristali, pa nas je "gospođa" tužila za internet prevaru. Naravno, sve je dokazano kao neistinito, ali eto, to vam je "estrada" - naveli su iz lokala u kom je Kostićka pozajmila stvari. Pozvali smo pevačicu koja je za Srpski telegraf izjavila da su njihove tužbe neosnovane.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mina...

- Njih sam tužila lično ja zbog toga što su mi poslali krpe koje nisam htela da nosim. To ni na šta nije ličilo, tako da nemam komentar na to što me lažno optužuju. Bila sam u policiji i sve prijavila jer to jeste internet prevara, a oni neka tvrde šta god žele - rekla je Mina za naš list.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading