Tanji Savić pozlilo: Posvađala se sa suprugom!

Autor:

Zabava

29.03.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić rešila je da svojoj publici priredi pravu poslasticu i snimi novi album.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić...

Ona vredno radi u studiju, a pred kamerama emisije ''Premijera'' otkrila je i kako protiče čitav proces.

- Klinci slušaju jednu vrstu muzike, a naša generacija drugu. Ali ja sam taj tip da kod mene može sve, mislim da se to pokazalo i publika mi veruje. Publika je spremna na promene kao i ja, sve ide vremenom, ne možemo da ostanemo uvek u istom stilu - rekla je ona. 

Njen suprug Dušan bio je uvek široke ruke i pevačici je do sada poklonio nekoliko pesama, ali, kako kaže, ovog puta se ona otvorila, a njen muž je shvatio da mora više da joj pomaže u poslu.

- Možda je shvatio da malo više treba da pomaže i da se potrudi. I ja sam shvatila, što je najbitnije, da ovo nije igra, nije šala, ovaj naš posao je težak, a treba ostati pribran i profesionalac - kaže Tanja.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić sa suprugom Dušanom...

U svakom braku dođe do razmirica, pa je Tanja priznala da se posvađala sa svojim suprugom baš pre nego što će ući u studio.

- Danas smo se toliko posvađali da mi nije bilo dobro kad sam ušla u studio. Ništa specijalno, sukob se dogodio, ali to je prosto normalno kad ste dugo u braku - rekla je Tanja i istakla da je sada sve u redu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading