Spektakl u Sloveniji: Dragana, Lapsus bend, Bekuta i Džej oduvali Ljubljanu!

Autor:

Zabava

31.03.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći muzički spektakl sezone u Sloveniji desio se prethodnog vikenda kada su Dragana Mirković, Lapsus band, Ana Bekuta i Džej ispunili dvoranu Gospodarskog rastavišča u Ljubljani do poslednjeg mesta i priredili koncert za nezaborav.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana i Bekuta....

Više od 3000 ljudi želelo je da čuje regionalne zvezde a nekoliko stotina njih koji nisu kupili karte na vreme ostalo je isped hale.

Folk carica doživela je ovacije na sceni otpevavši najveće hitove iz svoje tri i po decenije duge karijere, a nije izostao ni Draganin silazak medju publiku gde su je dočekali kao i uvek, uz oduševljenje, atmosferu dovedenu do usijanja i bez ikakvog incidenta.

RepublikaFoto: Promo foto

Lapsus bend pokazao je zašto važe za najveće zvezde mlade generacije i najpopularniji bend u regionu podigavši publiku na noge, i upisavši još jedan uspešan koncert na listu održanih na svojoj velikoj balkanskoj turneji. 

Oduševljenje publike izazvali su i Bekuta i Džej koji nastupili umesto tragično poginulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića. 

RepublikaFoto: Promo foto
Džej sa Draganom...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading