Troši na Anu i šakom i kapom: Pevačica od dečka dobila poklon vredan 30.000 evra!

Autor: Alo.rs

Zabava

31.03.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević duže od godinu dana uživa u stabilnoj vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, a pevačicin izabranik nedavno ju je obradovao skupocenim poklonom.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Ana sa Danijelom...

Naime Ana je odnedavno postala vlasnica konja vrednog 30.000 evra, a skupoceni poklon dobila je od dečka Danijela.

- Ana i Danijel se zabavljaju duže od godinu dana, a vezu su otpočeli neposredno nakon što je ona stavila tačku na brak s Darkom Lazićem. Danijel je bio uz nju dok je prolazila kroz teške životne trenutke, bio joj podrška kada se otac njene ćerke borio za život u bolnici i mnogo puta joj pokazao koliko mu je stalo do nje. S druge strane, on je u njoj našao sve što je tražio u ženama, pa je nedavno rešio da joj pokaže koliko mu znači. Dugo je razmišljao kako da je obraduje, pa je došao na ideju da je iznenadi i pokloni joj nešto što je oduvek želela - kaže izvor blizak paru i dodaje:

- Anin izabranik zna da ona obožava životinje i da je odmalena maštala da ima konja. Zato je odlučio da joj upravo to pokloni, a onda je rešio da pronađe ergelu koja uzgaja najbolja grla. Pronašao je jednu u blizini Beograda i tamo je nekoliko puta sam odlazio, kako bi izabrao najboljeg konja. Našao je ono što mi je trebalo i nije se libio da kešira 30.000 evra za poklon svojoj izabranici. U tom trenutku, Ana nije mogla ni da pretpostavi šta njen momak radi njoj iza leđa, a Danijel je vešto skrivao svoje namere - priča izvor. Kako kaže, kada je odabrao kog konja će kupiti i pokloniti Ani, Danijel se bacio na smišljanje plana kako će joj poklon uručiti. 

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Uživaju u ljubavi...

- Kada je do detalja razradio plan, organizovao je izlet na imanje na kojem se ergela nalazi, a Ani je rekao da će provesti dan u prirodi. Nju je to posebno obradovalo, a kada su stigli na imanje, tražio je od vlasnika ergele da dovedu konje koje će njih dvoje jahati tog dana. Međutim, umesto dva, vlasnik ergele je doveo samo jednog konja, a Danijel je tada Ani rekao da je to poklon za nju - kaže izvor i nastavlja:

- U prvi mah, Ana nije razumela šta joj je rekao, već je samo ponavljala: „Kako to misliš, za mene?“. Danijel joj je objasnio da joj je kupio konja i da će moći da ga jaše kada god poželi, a Ana nekoliko minuta nije mogla da dođe sebi od uzbuđenja. U istom trenutku se smejala i plakala od sreće, a kada je se konačno smirila, našalila se da je dugo čekala princa na belom konju, ali da je umesto toga dobila princa koji joj je doveo konja - priča izvor. Kako ističe, Ana se nije birala kakvo će ime dati svom novom ljubimcu.

- Odluka je odmah pala, te je Ana konju dala ime Darius, a njeni prijatelji su se našalili da je tako aludirala na bivšeg muža Darka. Međutim, to nije tačno, jer je to ime u stara vremena bilo isključivo rezervisano za vladare - kaže izvor na kraju.

Podsetimo, Ana Sević i Danijel Nedeljković upoznali su se u Crnoj Gori početkom prošle godine, a pošto su se simpatije javile prilikom prvog susreta, par je ubrzo započeo romansu. Međutim, tek kada se Sevićeva sredinom januara razvela od Darka Lazića, novopečeni golupčići prestali su da kriju svoju vezu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading