Teodora Džehverović ponovo učesnica "Zadruge"?!

Autor:

Zabava

01.04.2019

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Teodora Džehverović proslavila se zahvaljujući učešću u prvoj sezoni "Zadruge" koja ju je vinula u sam estradni vrh.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora Džehverović...

Ona je dogurala do samog finala rijalitija TV Pink i osvojila visoko treće mesto, a sada, nakon što je prošlo skoro godinu dana otkako je završila svoje učešće u rijalitiju, na pitanje da li postoji mogućnost da ponovo postane učesnica "Zadruge" rekla je:

-  Ja sam osoba koja kaže: "Nikad ne reci nikad". Moj je život turbulentan i sve što mi se desilo desilo mi se spontano, skoro ništa nisam planirala. Ovaj uspeh jesam želela, ali nisam mislila da će se desiti ovako brzo. Na te stvari ne mogu da dam tačan odgovor, ali ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da ne planiram da se vraćam na "mesto zločina" (smeh). Nemam to u planu, ali život je čudo, ne želim da kažem:"Ne, nikad", pa posle da mi se neko smeje - rekla je Teodora u emisiji "Kontravizija" Lava Pajkića.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Teodora...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

01.04.2019 15:55

Dodji mala, dodji.