Saopštila mu da je trudna: Milena Ćeranić otkrila da je u drugom stanju, a jedan voditelj ima veze sa ovom vešću!

Autor:

Zabava

02.04.2019

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milena Ćeranić poznata je po svom "oštrom" jeziku, ali do sada nije bila neko ko se grubo šali sa svojim prijateljima.

RepublikaFoto: instagram.com/ceranicmilena
Milena Ćeranić

Međutim, ona je ipak odlučila da napravi nekoliko prvoaprilskih šala i svoje prijatelje malo uplaši, a u tome joj je pomogao voditelj DM sata, Filip Belan s kojim je zvala kolege i priređivala im iznenađenja.

Oni su najpre pozvali Kaću Živković sa molbom da je fotografišu dok pokazuje grudi, na šta ona nije pristala i iako su je dugo ubeđivali, pevačica ipak nije htela to da učini. Na kraju su Kaći rekli da ne mora jer je sve šala povodom 1. aprila.

Foto: youtube.com/ Mr Belan
Milena i Filip

Međutim, usledili su sve dramatičniji pozivi, a u jednom trenutku Ćeranićeva je svom drugu saopštila i da je u drugom stanju. Milena je, naime, nazvala kolegu Ćemu i rekla mu lepe vesti:

- Moram nešto da ti saopštim , trudna sam. Ja ne znam šta ću sama sa sobom - kazala je Ćeranićeva, a Ćemo je pokušao da se sabere:

- Je l' možeš da mi ponoviš to? - bio je u šoku Milenin drug.

Međutim, Ćemo je ubrzo došao dao zaključka da je sve sigurno šala, a onda mu je Milena to i priznala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading